Isnin, 29 Jun 2015

tempahan bunga peony

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
bunga peony untuk tempahan
kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
bunga peonny besar untuk dijual dan tempahan


NAK BUAT BUNGA PEONY CUSTOME?.. XDE MASA?... mai tempah / beli kat kita... tinggal letak atas kek sahaja ... sangat mudah dan simple. bunga peony buatan kita dibukla untuk tempahan dengan warna2 tertentu boleh dipilih berdasarkan tema anda


+++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Sabtu, 27 Jun 2015

kek ready made

ready made kek
untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 26 Jun 2015

kek hello kitty

kek birthday
kek hari jadi hello kitty... mai lah datang shah alam ke kedai kami di alam  avenue.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 25 Jun 2015

kek hantaran nadia dan kamal

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek hantaran


bertemakan bungan ros.. kek hantaran ni di siapkan untuk nadia dan kamal .... cantik tak kek tema bunga ros ni.. kut kut nk kek hantaran yang sama atau warna lain skit.. call kita ye..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 24 Jun 2015

kek HELLO KITTY

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek hello kitty
selamat ulang tahun ke 3 .... tema hello kitty, kek harijadi hello kitty ni di buat berbentuk abjad dengan figurine hellow kitty disusun rapi..

happy bday dear....

+++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 23 Jun 2015

kek pocoyoo

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek pocoyo
kek hari jadi pocoyo .... YIPPEAAYY..... kek pocoyo ni antara yang hot suatu masa sebelum ilang .... kek yang simple dan senang nak buat... esp kalau dah timing terdesak tu.. roger kitorang eh


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


Isnin, 22 Jun 2015

kek birthday fairy ...

kek princess
kek birthday princess mcm ni dah lama kita x buat.. bukan tanak buat tapi deman kek frozen yang terlalu kuat.. maka fairy2 ni dah dilupakan.. karektor karektor katon lain x yah ckp lah .. mmg ilang.. mickey mouse ka donald duck ka.. semua out...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Sabtu, 20 Jun 2015

cantik tak ready made ni?

kek ready made untuk anda
ready made ni kita selalu buat sebab ianya antara yang disukai .... an boleh masuk apa2 majlis untuk birthday ataupon majlis kawen ..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.


jemput datang ya



prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 19 Jun 2015

kek birthday untuk zaini

kek birthday untuk zaini ,.. dari yang tersayang... memgunakan fresh cream.. kek ni cpat disiapkan dan boleh dibuat dengan walk in tapi still custom design follow kehendak ownernya..

yang penting, ianya mampu milik .. gst tadak ... :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 18 Jun 2015

kek bday ala frozen temanya - simple n nice

kek frozen yang simple dan menarik
FROZEN?... x juga.. tapi lebih kurang.. kek tema frozen dah menjadi trend.. ini pon kira kek frozen jugak.. kek frozen yang simple dan cantik ..... warna yang yang lembut selalu menjadi pilihan 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 17 Jun 2015

ROTI BURGER CHARCOAL DIBUKA UNTUK TEMPAHAN

roti burger charcoal keluaran PSB


roti burger charcoal, ROTI BURGER WARNA WARNI, ROTI BURGER HALAL KLANG, ROTI BURGER CANTIK, ROTI BURGER POWER
roti burger charcoal keluaran PSB


one of our regular customer yg x putus order roti charcoal kami.. . hihihi. tq Mak Su Iqa n cafe burger yg yg sentiasa support roti burger kami. 

so ptg td terajin n free sikit. pergi delivery sendiri roti charcoal kami.. sambil tu order 1 biji burger charcoal kambing bakar 3biji burger daging bakar. masya Allah sedapnyaaa burger kambing bakar! juicy, x kering n bau kambing tu sedang elok shj x hanyir lansung ditambah dgn sos meleleh.. thumbs up iqa n hubby.. sekali lalu jer anak2 akak makan.. ai share ngan big boss..

so warga klang, area bukit raja n setia alam, meh singgah ke cafe mak su iqa bakery.. sambil beli burger boleh beli kek2 yg sedap.. burger setanding cafe franchise weh! x rugi beli.. wink emoticon

ni alamatnya:

No21-G, jln makyong 5A/KU5, bandar bukit raja, 42100 klang


kalau nak tempah rotinya... hubungi kami ya... kami buat roti burger charcoal


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

kek harijadi peminat kereta

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kk bday maserati
nahh .. ini bukan calang peminat kereta ... maserati .. tumpang glamer utk sahabat kita .... yg kita kenal dari zaman belajar ... happy bday tuk you know who u are ... kut2 sapa yang nak bagi surprise atau kek pada para sahabat atau orang tersayangyang gila kereta.. sial2 lah inbox

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.


jemput datang ya



prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 16 Jun 2015

kek happy anniversary yang sgt cantik...kek ulang tahun perkahwinan

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek ulang tahun perkahwinan
inginkan kek yang cantik simple dan murah? ... murah lahh kalau kira dengan custom design .... ikut bajet anda, sila2 inbox kami ya untuk quotation.... kek yang cantik pasti nya untuk yang catik.. cantik dimata cantik di hati.. cantik dimana mana

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Isnin, 15 Jun 2015

how cool kek uklang tahun can be... !!

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek ulang tahun perkahwinan
yess.. how cool can it be..... boleh mcm yang kat atas atau mcm@ lagi.. anda boleh browse blog kita, pilih mana yang anda suka ... atau ada boleh design atau amik memana designd ari internet.. kita buatkan untuk anda...

owh owh .. its all custom made k..

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

burger bewarna warni untuk tempahan


kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
burger warna warni siap untuk tempahan

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
burger warna warni siap untuk tempahan

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
burger warna warni siap untuk tempahan


anda peniaga burger .... nak buat burger special?... dengan warna2 pastel atau garang?... baru lah burger ada kelainan ... kami ada beberapa warna, ada warna hitam pun .. charcoal burger pun ada dijaul.... murah skit la dari ramly...

kalau nak tahu sila order dari kami ya


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 19 Mei 2015

tart gebu bonda

hari- hari buat kuih tart gebu bonda.. mrmang sedap.  saya suka yg digulung nenasnya sbb jemnya terasa moist gitu.. bau butter semerbak 1 kedai.. utk ejen tart, book awal2 yea sbb takut x cukup

Jumaat, 8 Mei 2015

kek hantaran yang ceria, simple dan cepat

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
salah satu kek hantaran yang telah kami siapkan.. butter cream dengan ready flower. simple dan cepat nak disiapkan kut2 emergency ka apa ka...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 7 Mei 2015

kek bunga peony kedua bulan ni

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek bunga peony
KEK BUNGA PEONY... kek kedua kami bulan ni ... bunganya  adalah custom made bukan ready made... kalau ready made agak senang nak buat... lagi murahhh ... kek bunga peony ni dah jadi trend sekarang.. sebab bunganya besar.. simple ja x yah decor lebih lebih.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 6 Mei 2015

kek hantaran bunga peony


kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek bunga peony

KEK BUNGA PEONY... penat mak nak buat kek ni.. sebab bunganya  adalah custom made ya.. bukannya ready made... kalau ready made agak senang nak buat... lagi murahhh ... kek bunga peony ni dah jadi trend sekarang.. sebab bunganya besar.. simple ja x yah decor lebih lebih.



untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 5 Mei 2015

kek birthday yang unik

kek beirthday yang unik
unik tak kek ni .... bagi kami sgt unik kerana jarang dibuat.. kekadang para pengorder ni boleh tahan kreatif dia.. kita ikutkann ajaa....seoga pemunya kek berpuas hati lah ya... kek ni dah lama dah tersimpan lupa nak hapdet jaa...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datangla ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails