Saturday, August 30, 2014

kek kahwin 3 tingkat

prettysmallbakery.com.my

ini adalah kek kahwin tiga tingkat keluaran terbaru kami.. bertemankan purple, simple, dengan reben, dan our custom made flower..airbrush.... ditambah dengan tulisan love nya menjadikan kek ni sangat cantik.... mungkin secantik tuannya......now kek ni otw ke tuannya ....

semoga selamat dan selamat penganting bahru dari kami

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

Friday, August 29, 2014

kek hantaran tunang




hari ni kami berjaya menyiapkan kek hantaran tunang (err.. bukan berjaya tp sebenarnya kek ni dah selalu buat,... hahahaha) harap tuan punyanya suka lah ye



delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

kek birthday kereta mini




kek birthday mini cooper car.... ubntuk peminat kereta, apa kereta pon bolehlahhh... sila roger2 tuk tempahan

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

kek oreo cheese bertemakan bola



kek yang sangat simple, bertemakan team chelsea. sesapa nak tempah tapi team lain pun boleh lahhh

KEK ULTRAMAN



KEK HARIJADI ULTRAMAN.... kek birthday bagi penggemar ULTRAMAN

kek MAS / malaysian airlines


kek untuk si anak yang sangat menggemari kapal terbang MAS.. semoga jadi pilot esok2 yaa

kek jutawan / kek korporate / corporate cake

nah.. sesapi yang dah jadiu jutawan, nak tido atas duit , nak merasa jd org kaya, tidur atas duit...... nah makanannyaaaa... kek jutawan

kek birthday coporate ni adalah surprise untuk bos diorang.

kek birthday minecraft



geng2 gamer mesti suka, kek birthday mine craft..


KEK VESPA





SURPRISE BIRDAY CAKE UNTUK HASBEN TERSAYANG....

kek bertemakan vespa ni hadiah tuk hasben.. serprise kt depan kedai lagi... tq btw... datang lagi yaaa

KEK HANTARAN TUNANG BERBENTUK LOVE



Kek yang baru disiapkan tadi, kek hantaran tunang berbentuk love yang sangat elegan dan sesuai untuk majlisanda. warnanya boleh ditukar mengikut tema majlis. kek yang simple tapi memenuhi kehendak semasa. pastinya and memerlukan something yg special tuk hari bahagia anda.

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

Wednesday, August 13, 2014

kek birthday last minute

selalu terperangkap last minute kan.. sebab lupa or terlupa or sibuk ...... bukan kita sengaja apatah lagi untuk anak kita yg mmg kita sayang.. nak2 anak tunggal lak tu ..... byk kali jadi.... so kek2 kat atas adalah antara kek yang cepat siap n anytime leh buat dalam darurat2 tu...

SEKIRANYA ANDA JUGA BERMINAT DGN KEK DI ATAS, ANDA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI. KAMI PASTINYA BOLEH MEMNUHI HAJAT ANDA DENGAN BAJET ANDA

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

doorgift cupcake

bagi pelanggan pelanggan yang nak sediakan doorgit time raya2 ni.. or time musim mengawan ni .... kami boleh membantu anda...... just let us know your budget, the design dan semua nya... akan kami bantu

SEKIRANYA ANDA JUGA BERMINAT DGN KEK DI ATAS, ANDA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI. KAMI PASTINYA BOLEH MEMNUHI HAJAT ANDA DENGAN BAJET ANDA

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

chiller kami ...



berisi penuh chiller lepas raya ni, alhamdulillah....... terima kasih pada semua pelanggan .. yang baru yang repeat ..... atas segala sokongan yang telah di beri ....
sangat2 dihargai.

bagi mereka yang nak last kopek raya2 ni..... sila2 sila lah ya

SEKIRANYA ANDA JUGA BERMINAT DGN KEK DI ATAS, ANDA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI. KAMI PASTINYA BOLEH MEMNUHI HAJAT ANDA DENGAN BAJET ANDA

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek untuk tempahan rumah terbuka aidilfitri


anda membuat rumah terbuka?... tp nak cari bakers muslim dan tidak diragui kehalalannya?.... malas nk buat kek sendiri.... nak kek sedap tapi xde masa? ...

mari............. tempah kat kami.. mcm2 kek ada 

SEKIRANYA ANDA JUGA BERMINAT DGN KEK DI ATAS, ANDA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI. KAMI PASTINYA BOLEH MEMNUHI HAJAT ANDA DENGAN BAJET ANDA

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Sunday, August 3, 2014

kek hantaran simple


kek hantaran simple ... bunga kecil, reben fondant putih

SEKIRANYA ANDA JUGA BERMINAT DGN KEK DI ATAS, ANDA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI. KAMI PASTINYA BOLEH MEMNUHI HAJAT ANDA DENGAN BAJET ANDA

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


kek hantaran tunang FIQ N FARAH


selamat di hantar hari ni ...dari JALAN KEBUN

SEKIRANYA ANDA JUGA BERMINAT DGN KEK DI ATAS, ANDA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI. KAMI PASTINYA BOLEH MEMNUHI HAJAT ANDA DENGAN BAJET ANDA

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

Tuesday, June 24, 2014

AGEN / PENGEDAR COOKIES DIKHENDAKI

cookies caramel crunch

double nutty chocolate chips

RAINBOW COOKIES

BAGI SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENJADI AGENT / PENGEDAR BISKUT RAYA KAMI, ANDA BOLEH BERHUBUNG DENGAN KAMI. KAMI MEMBERI HARGA PATUT YANG MEMBOLEHKAN ANDA MENDAPAT MARGIN UNTUNG YANG LEBIH BAIK.

APA TUNGGU LAGI, MERIAHKAN RAYA KORANG2 DENGAN EXTRA INCOME. BUKAN MLM TAPI USAHA YANG DIBERKATI

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

kek hari jadi Hi-5



kek birthday Hi5, colourful cake untuk si manja. hubungi kami sekiranya anda berminat untuk menempah kek dari kami

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

kek hantaran kahwin wani & shukri


tahniah dari kami, semoga berpuas hati dengan kek hantaran yg telah disajikan

untuk mereka yang nak tgh mencari kek hantaran untuk kawin atau tunang, bolehlah hubungi kami


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

Friday, June 20, 2014

rancangan DAPUR PANAS di premis kami



RANCANGAN DAPUR PANAS untuk siaran TV3

Kami ni x le berapa tau sgt rancangan ni, tp dah org datang dan pakai premis kitorang, kitorang ok ajer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails