Monday, October 20, 2014

PAVLOVA di kedai kami

PAVLOVA...

pastinya ada korang2 yang teringin nak makan PAVLOVA... apa lagi yang mcm yng kami buat kt dlm gambar ni... GEBU, MASAM, MASIN, MANIS,..... tapi apa yg penting, kami faham tahap manis mana yg sedap dimakan tanpa menyebabkan anda sakit gigi ...

so.... angkat tepon bak order kt sini...

wassap tuk detail

prettysmallbakery@gmail.com
035122 1549
WASSAP : 019 2858131



pavlova yang maha sedap

pavlova


Monday, October 13, 2014

kek kahwin tiga tingkat

kek hantaran kahwin tiga tingkat

kek hantaran tiga tingkat..... kami sentiasa meningkatkan kualiti dan gaya kek kami... kali ni kami tambahkan kerawang tembus pada kek menjadikan kek hantaran anda lebih menarik dan nampak sangat mahal..... tapi....  x lemahal... kami boleh bantu korang kalau nak.... harga kek kat atas biasanya jejak seribu... tp tidak di prettysmallbakery ya.... ada caranya untuk nampak ekslusif tapi bayar dengan kemampuan kita sendiri....

KEK HANTARAN TUNANG SIMPLE DAN MURAH

KEK HANTARAN TUNANG SIMPLE DAN MURAH
KEK HANTARAN TUNANG YANG SIMPLE.. tapi masih kreatif dan menarik untuk dijadikan hanatran anda... PM kami untuk jenis2 kek hantaran yang lain, kami akans edia membantu merealisasikan kek pilihan anda berdasarkan tema anda


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my


kek birthday tweety

kek hari jadi tweety

sapa masih ingat tweety?.... karekter katun yang rasanya semakin menghilang..... kek harijadi tweety ni rasanya yang pertama kita buat... kalau anda ada lagi idea atau kek2 yang berdasarkan apa2 animation.. sial2 lah PM kami tuk membantu anda mendapatkan kek harijadi yang terbaik dan kreatig untuk majlis harijadi anak anda

kek birthday pocoyo

kek birthday pocoyo
kek harijadi POCOYO..pocoyo dan rakan2nya mmg ceria seceria anak2 anda.... kek yang colorful memastikan suasan bday itu menarik ... harga?.. jangan risau... kita ada banyak pilihan untuk memastkan poket anda tidak rabak... tapi hati anak anda sebak.. kesukaan...so pastikan anda menghubungi kami untuk melihat option birthday cake yang mana pilihan anda

kek hari jadi ultraman, kek hari jadi murah, kek hari jadi halal - kek birthday ultraman, kek birthday kreatif, kek birthday yang menarik, kek birthday yang cantik, kek birthday shah alam, kek birthday yang comel


kek harijadi ultraman

kek edible ultraman

kek ultraman yang simple dan murah ..... untuk yang bajet tapi memerlukan kek yang menepati kehendak anak anda... hubungi kami.. ada banyak cara untuk memastikan anak2 korang happy...

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday ultraman vs resaksa

kek ultraman
Kek birthday ultraman bagi peminat2 ultraman di luar sana ... simple dan colorful

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Thursday, October 9, 2014

KEK BIRTHDAY DANISH (ANAK AARON AZIZ)

KEK ANAK AARON AZIZ
kek bday anak Aaron Aziz

LAST MINUTE ORDER (3jam ++) .... order dari event management tuk parti hari jadi amak aaron aziz semalam.... agak last minute tapi alhamdulillah dapat disiapkan.... untuk kek yang menggunakan butter cream or edible image,.. kita boleh siapkan untuk anda dalam tempoh last minute... 2-3 jam .... insya allah mampu disediakan... tp kalau fondant kene tgk dulu lahh.....

apa2 pon ... diharapkan Aaron Aziz dan isteri happy (walau kami x deal direct) .......

PRETTYSMALLBAKERY CAKE HOUSE

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday OLAF


kek harijadi olaf ... kali ni agak cute...  .... kreatif x? .. . hahahhaa... dapatkan kelainan bila menempah kek birthday yang lain dari yang lain, custom design, so .. birthday anak anda akan lebih eksklusif...

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK BIRTHDAY LADYBUG / LADYBIRD

kek harijadi ladybird


KEK BIRTHDAY LADYBUG / LADYBIRD ....... kek yang simple dan menarik untuk si kecil ... dapatkan kek custom made dengan harga yang sangat berpatutan dan mampu membuat si kecil gembira.




delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday simple

kek birthday simple
kek birthday simple

kek birthday ulang tahun pertama ........ kek fresh cream yang simple dan colorful untuk si manja yang baru mengenal warna ...... dapatkan kelainan bila menempah kek birthday yang lain dari yang lain, custom design, so .. birthday anak anda akan lebih eksklusif...

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday tahun pertama

kek harijadi


kek harijadi ulang tahun pertama ... kali ni agak cute... ubat gigi dan paste dia .... kreatif x? .. sempena baru ada gigi .. hahahhaa... dapatkan kelainan bila menempah kek birthday yang lain dari yang lain, custom design, so .. birthday anak anda akan lebih eksklusif...

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek pavlova yang mantap menyengat

pavlova

pavlova
 pavlova......... rasa masam masin manis melekat dimulut..... resepi pavlova kami dibuat agar tidak terlalu manis, sesuai untul sesiapa sahaja... kerana kebanyakkan pavlova dibuat terlalu manissampai nak makan pon sakit gigi .... so jangan risau, try pavlova kami.. insya allah, lain dari yang lain


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia



Monday, September 29, 2014

KEK BIRTHDAY TIMMY TIME


CUTE TAK ? ... Ini adalah antara kartoon yang kami suka.... anak2 kami pun suka katun ni.. melopong tiap kali pasang kt tv..... figura ni kita buat setiap satunya... sgt cantik dan cute.. seronok tgk bila dah siap.....

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

SEPTEMBER BOYS N GALS BDAY



Ni combination kek ultraman dan satu lagi karektor kartoon kegemaran untuk 4 org yang menyambut bday pada bulan september....


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek THE PLANE


Satu lagi kek berdasarkan karekter dalam filem.. TH PLANE... antara yang sangat cute untuk dimilikki...


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek UPIN DAN IPIN


KEK BIRTHDAY UPIN IPIN.... sangat simple dan clean.. untuk peminat cilik upin ipin .....

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK BOLA / MANCHESTER UNITED


ANDA PEMINAT MANCHESTER UNITED?... kami membuat kek sama ada dari fondant atau dari fresh cream seperti di atas. kek MU selalu menjadi pilihan buat GF2 yang nak bagi kat BF diorang... kebanyakkannya la.... anda juga boleh tempah kek yang sama.. atau buat team anda sendiri.

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK INSTAGRAM



 KEK BUAT PEMINAT TEGAR INSTAGRAM.... kami turut membuat byk lagi kek2 yang berdasarkan minat kan kegemaran anda, menggunakan edible image dan fondant.

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

siri kek FROZEN







MINGGU ni kita banyak menyiapkan kek frozen.. yang menjadi trending dan kegemaran ramai lately... kami juga menggunakan airbrush dan beberapa teknik baru untuk memastikan kek tersebut nampak 'FROZEN"... yang pasti harganya sgt2 berpatutan.



delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails