kek SANA HELWA

kek hari jadi


SANA HELWA

kek sana helwa yang cantik !!! harga cantik RM 130.00. kami ucapan selamat hari jadi, semoga panjang umur murah rezeki.

Kek ni antara kek bajet yang kami telah siapkan dan delivered. cantik tak? simple kan. yang penting puas hati.

kut sesapa nak kek macam ni roger lah kami ya...



**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

Kek harijadi untuk yasmeen

kek simple untuk Yasmeen


Yasmeen adalah antara customer kami yang setia.

Happy birthday yasmeen. semoga yasmen dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan di muliakan di dunia dan akhirat. jadilah anak yang baik ye..

cukup tahun order lagi k... :p


**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.

Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

kek hari jadi yang creative

kek harijadi bentuk jagung


kek hari jadi yang kreatif....

kenapa jagng, sebab Aisy suka akan jagung, dia suka apa saja dari jagung. So mama nya decide buat kek bertemakan jagung.

kreatif kan.

kut sapa2 berminat tuk mendapatkan kek yang catik dan kreatif atau custom kek, anda boleh berhubung dengan kami

express yourself

**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********


If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our range of selection. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.

Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


memujuk si buah hati



kek ni di tempah dari pelanggans etia kami. Beliau selalu menggunakan khidmat kami untuk membuat kek kek yang simple untuk diberikan pada yang tersayang. terima kasih kami pada pasangan ini, diucapkan semoga berbahagia selalu dgn kemesraan yang berkekalan.

Ni adalah antara banyak cake yang telah di tempah dan dihantar melalui khidmat runner.

Kadang2 bagi cake lagi meriah dari bagi bunga. bagi bunga layu, bagi kek kenyang :p

RM 45 | Boston cake | Choc topping w straberry

**********

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di website untuk pelbagai range kek untuk semua majlis dan bajet. kut ada yang sangkut :P , kalau ada design sendiri pon takpa, kami boleh buatkan untuk anda. kalau takda design, pun kami boleh bantu.

Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalog. You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

DELIVERY? We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to deliver your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


KEK HARI JADI YANG SIMPLE TAPI MENARIK


cantik tak bunganya

kek bertemakan purple english


cantik tak gambar kek hari jadi kat atas.. kek hari jadi yang cantik dan simple kat atas ditempah untuk anak beliau yang sukakan purple. kek yang designnya sangat simple sebenarnya.. tapi ketelitian dan paduan warnanya membuatkannya sangat elegan. kek harijadi bertemakan bunga ros ala english maybe di gabungkan dengan cupcakes yang menggunakan tema sama.

Boston chocolate cake | fresh cream | choc moist ( cupcakes)

RM 180.00

**********

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di website untuk pelbagai range kek untuk semua majlis dan bajet. kut ada yang sangkut :P , kalau ada design sendiri pon takpa, kami boleh buatkan untuk anda. kalau takda design, pun kami boleh bantu.

Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalog. You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

DELIVERY? We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to deliver your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

kek thomas and friend

kek thomas and friend (thomas deco by owner)


KEK HARI JADI THOMAS AND FRIEND

nampak atk siap kan?... kek yang simple dan cepat nk buat.... sebenarnya kek ni ada toping dia tapi by owners.. nak suruh kami buatkan tapi sebab timing and agak rumit, maka kita mintak owner tu gunakan barang barang yang ada dirumah..pasti nya ada byk toys thomas kan...

**

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalogue. You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

birthday cake bertemakan make up

kek hari jadi - kek birthday - kek birthday yang cantik kek birthday , kek harijadi, tempahan kek hari jadi, kek resepi kek hari jadi, hiasan kek hari jadi, gambar kek hari jadi, birthday cake, kek birthday, resepi birthday cake, gambar birthday cake,
birthday cake bertemakan make up


Cantik tak? kek bertemakan make up  untuk adik Zharien. paduan wana merah terang dengan arrangement lipstick bagai.. memeng melawa habis... sesapa yang ada anak perempuan baby girl pastinya pernah dan sentiasa melalui saat2 mcm ni. tak mcm baby boi, yang x brpa banyak benda nak di buat untuk perabihkan poket kita, birthday baby girls mmy sentiasa meriah.

so ada yang berminat?

KEK NI regenya RM 180.00

Kek buttercream dengan Fondant decoration & accessories

**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan



hubungi kami untuk tempahan.



prettysmallbakery@gmail.com016 2612 470


**********

hows the cake decor?... lovely?... naaah not that we wanted to "angkat bangkul" but that how the owner described it.. hahah  this cake is is for their lovely Zharien - the birthday girl. Decorated with "make-up set"  with stark red color, it is not hard to attract one eyes especially kids, .. we are not even talking about the decoration yet....

So guys... if you love the cake, you may order from us

the above cake price is RM 180.00 (it change from time to time :p )

a Buttercream cake with fondant decorations.

**********

if you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalogue. You can also design yours.. no problem. we will make it for you.

OPSSSS!!!! we can also deliver the cake to your house,..... if you are too busy .... we have runner service to send your order right at your door steps .

see you soonn.



prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


kek birthday little pony yang comel


Kek hari jadi, tempahan kek harijadi, resepi kek hari jadi, gambar kek hari jadi,  Kek birthday, tempahan kek birthday, resepi kek birthday, gambar kek birthday,  Kek fondant, kek buttercream, kek murah, kek shah alam,
Kek harijadi little pony

Kek harijadi little pony - decorationnya

Kek harijadi little pony


Kek harijadi little pony … kek buttercream dipadankan dengan fondant deco dan non-edible toy (beli kedai lah senang cerita) little pony tu patung dia lahhh

Kek bertemakan little pony dengan play areanya ni di siapkan dengan jayanya minggu lepas. Tak sempat nk post.. Bizi sangat… kut sapa sapa nak buat kek yang mcm ni, jangan order last minit yer..

Pengsan akak kanggg…. So, minat kek harijadi little pony?

RM 170.00
Fondant Deco / Non Edible Patung Little Pony / Butter Cream

**

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********
Little pony birthday cake,.. We decorated the cake with little pony toys and fondant. A bit complicated, so don’t you come and order last minutes ya, we wont be able to do It in time…

This cake were delivered sometimes last week, bit busy lately to update. Nevertheless, if you are interested to order the exact design, the price would be;

RM 170.00
Fondant Deco / Non Edible Patung Little Pony / Butter Cream

And yess you may change the color and the text…. As long the design remain similar, its fine to us.

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalogue. You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.

Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


kek hari jadi DIDI & FRIENDS

kek hari jadi murah - kek hari jadi shah alam - kek hari jadi didi adn friend - kek birthday didi &friend
kek hari jadi DIDI & FRIENDS

kek hari jadi fondant didi and friends. apsti nya ramai anak2 sekarang mengemari kartun ini. anak kami dan anak2 buah kami semua menyukainnya... katun yang agak simple sebenarnye, tapi lagu yang catchy dan creative menarik minat si kecil ni.

untuk kek ni, owner nya sukakan design kek PORORO tapi tukar character DIDI & FRIENDS. tak jadi masalah. Walaupon masa yang singkat, kami boleh buat sebab keknya simple walaupon tak sesimple tu nak buatnya.

Kek ni diprbuat dari gabungan FONDANT,& MOIST CAKE dengan Fresh cream.

Semua mesti nak tau harga kan, untuk kali ni , design ni, tahun ni (2017) harganya RM260.00, Last minute order masih dilayan baaahhh... kalau x complicated designnya.

**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan



hubungi kami untuk tempahan.



prettysmallbakery@gmail.com016 2612 470




**********
DIDI & Friends Cake birthday cake is a hot stuff now. Most kids nowadays prefers Didi and friends over more highly rated disney character or even modern cartoon like Pocoyo, etc. A simple cartoon character, flat 2D with attractive and catchy tune surely tied up your little kids onto it.

At first the owner liked some other design, but wanted us to change it to Didi character which we agreed. NO issue here as long they are happy to confirm their order :) ... though short notice, it is still do able to us... because the design arent complicated compared to some others that we have done.

this cake is made of Fondant and moist cake filled with fresh cream.

if you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalogue. You can also design yours.. no problem. we will make it for you.

OPSSSS!!!! we can also deliver the cake to your house,..... if you are too busy .... we have runner service to send your order right at your door steps .

see you soonn.


prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470




kek hari jadi hello kitty

kek harijadi HELLO KITTY

kek harijadi HELLO KITTY


HAPPY BIRTHDAY !!!

kek harijadi HELLO KITTY untuk pelanggan kami yang lepas. Kek buttercream yang simple dengan hargan yang berpatutan.

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan

hubungi kami untuk tempahan.

prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

************************

HAPPY BIRTHDAY

this HELLO KITTY  cake ordered and delivered few days back. its a simple cute cake suitable for young girl ( well almost all girl at every age love em btw :p ). its a simple buttercream cake, small and good price.

if you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why dont beowse our website, you may end up finding yours within our design range. you can also design yours.. no problem. we will make it for you.

we can also deliver the cake to your house if you are too busy with other comitment using our runner.

see you soonn.

prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

KELAS ROTI DI SHAH ALAM

kelas roti di Shah Alam

KELAS ROTI DI SHAH ALAM

Alhamdulillah, kelas roti personal semalam (18/02/2017)  dengan PN NORHAYATI MAHADI dan anak anak dari Shah Alam telah berjaya dilaksanakan. Semua nampak enjoy membuat roti. Mesti seronokkan dapat belajar buat roti sendiri. Roti roti yang disiapkan juga boleh dibawa balik.

untuk kelas roti personnel kami ada beberapa module yang anda boleh pilih.

harga juga mengikut jumlah peserta kelas. contoh untuk kelas diatas adalah

one on one - RM 270.00

3 peserta atau kurang - RM 200.00

5 peserta atau kurang - RM 180.00

lebih lima orang-  RM 150.00

anda boleh ajak kawan2 anda atau mungkin family anda untuk join.

BERMINAT?

hubungi kami

prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

***********

Alhamdulillah, we have completed another personal class yesterday ( 18/02/2017) for PUAN NORHAYATI MAHADI and her daughter from Shah Alam. It was fun session and everyone seems to enjoy the session. All the produce that day were taken home by all participant.

it good to know how fast they learn. And hopefully with the new skill they have just acquired, they are now able to do it themselves and practice it at home. If not for self use, maybe for new venture in future?

Why not.

You too can do it by participating in our class. There are few module to select.

One on one - RM 270.00

Less than 3 pax – RM 200.00

Less than 5 pax – RM 180.00

Five pax and above – RM 150.00

You can bring your friends or family or join others when there are class conducted.

For those interested, please contact us at

prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470