Isnin, 30 Mac 2015

nutella cheese pie


ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
nutella cheese pie
nutella cheese pie adalah antara keluaran terbaru dari kami. pasti nya sodapp dan murahhh ... mai la dtg test try

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

KEK TUNANG BUTTER CREAM DI SHAH ALAM YANG SIMPLE

kek murah
KEK TUNANG BUTTER CREAM DI SHAH ALAM YANG SIMPLE TAPI MENARIK.

Butter cream adalah sebagai alternative kepada fondant cake yang agak mahal bagi yang berbajet. tapi masih mengekakan kualiti dan elegennya. warna dan bunga boleh ejas bagi powerr


Ahad, 29 Mac 2015

kek ready made for you to choose

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM

kek ready made for you to choose
ready made yang sentiasa ada di premis kami ... anda juga boleh costumed kek yang anda nak... 


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


Sabtu, 28 Mac 2015

mini pavlova

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
mini pavlova 

mini pavlova 


mini pavlova yang dihantar ke opis client untuk majlis keraian mereka .... :)

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 27 Mac 2015

kek tunang bertema kuning

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek tunang bertema kuning
kek hantaran bertema kuning antara yang paling mendapat sambutan di kalangan pengunjung kami.

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 26 Mac 2015

KEK TOPI BASEBALL | BASEBALL CAP

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
KEK TOPI BASEBALL | BASEBALL CAP
KEK TOPI BASEBALL .... agak mencabar jugaklah nak buat topi ni sebab baru lagi... nanti insya allah kita akan improve ...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 25 Mac 2015

KEK BIRTHDAY POCOYO

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
KEK BIRTHDAY POCOYO

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 24 Mac 2015

KEK BIRTHDAY YANG SIMPLE DAN UNIK

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
KEK BIRTHDAY YANG SIMPLE DAN UNIK
KEK HANTARAN YANG SIMPLE DAN UNIK UNTUK HASYA DAN QASEH

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Isnin, 23 Mac 2015

kek hantaran cantik bertemakan PURPLE LOVE

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek hantaran cantik bertemakan PURPLE LOVE

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Ahad, 22 Mac 2015

KEK HANTARAN KAHWIN

KEK HANTARAN KAHWIN

KEK HANTARAN KAHWIN UNTUK ARIEL DAN EKIN, selamat pengantin baru , terima kasih kerana memilih kami .... datang le lagi bila dah ada anak nanti :)


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Sabtu, 21 Mac 2015

KEK FROZEN TEMA KUNING

KEK FROZEN TEMA KUNING

KEK FROZEN TEMA KUNING untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.


jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 20 Mac 2015

kek FROZEN YANG UNIK DAN SIMPLE

kek FROZEN YANG UNIK DAN SIMPLE
kek FROZEN YANG UNIK DAN SIMPLE, untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 19 Mac 2015

kek ELMO | SESAME STREET

kek ELMO | SESAME STREET


KEK SESAME STREET ..yang cantek dan comel dan lazat :p , warna yang simple. harap adik QISTINA suka lah ya :) Happy birthday!!


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 18 Mac 2015

KEK TEMA FROZEN | FROZEN THEME CAKE

kek frozen
KEK TEMA FROZEN | FROZEN THEME CAKE

kek frozen
KEK TEMA FROZEN | FROZEN THEME CAKE

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
KEK TEMA FROZEN | FROZEN THEME CAKE

KEK TEMA FROZEN yang sentiasa menjadi pilihan dan pengganti kepada kek kek tema mermaid and princess.... dorang semua dah lupa sapa itu donald duck and mickey mouse .. haha


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.


jemput datang ya



prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 17 Mac 2015

kek birthday HELLO KITTY

kek birthday HELLO KITTY

kek birthday HELLO KITTY
kek birthday HELLO KITTY  untuk RANIA .... simple dan menarik .... sapa2 yang agak2 last minute nak order tu boleh lah order kek yang camni.. cepattt tapi stil menarik

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Isnin, 16 Mac 2015

kek hantaran masjid

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek hantaran masjid
kek hantaran masjid .. gold kaler lagi ... siap dengan kerawang ukiran di bahagian tepinya ...untuk kek masjid ni kita boleh membuat kelainan sekiranya di perlukan, warna kek masjid juga bergantung pada tema yang di khendaki.

kek birthday peminat bola sepak | kek bolasepak

kek birthday peminat bola sepak | kek bolasepak
kek birthday peminat bola sepak | kek bolasepak
KEK UNTUK PEMINAT BOLA

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Ahad, 1 Mac 2015

kek fresh cream with strawberry

kek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
birthday cake strawberry
kek ni diorder bulan satu hari tu,... terlupa nak hapload.... kek yang sangat cantik, kemas dan santai... putih dominan dengan straberry sebagai hiasannya. sangat simple.

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


Sabtu, 28 Februari 2015

kek fresh cream untuk hantaran / hari jadi

penuh mak ai meriah bunganyaa...... sesuai untuk apa2 event... maila datang beli bukan takat kek ni ada, macam2 lagi yang ada. kami boleh decor cantik2 apa2 pon yang korang nak, as long kek, semua jalan.

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails