Wednesday, September 17, 2014

kek hari jadi beramai2

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131


kes hari jadi dekat2 n ramai lak tu adalah perkara biasa.. tuan2 dan puan2 pasti sedia maklum .... so cake ni adalah salah satu dari nye... cover semua adik, anak, anak sedara etc..


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia



KEK BIRTHDAY ULTRAMAN

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

NGEH NGEH NGEH... KEK ULTRAMAN MENJADI FAV RAMAI .... simple cake but as u would know.. kids love ultaman.... maka dapatkan kek ultraman anda di premis kami


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK HANTARAN PERTUNANGAN | HANTARAN TUNANG

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131
KEK HANTRAN TUNANG YANG BIASA DIORDER.. tp kali ni tinggi skit.... tahniah dan terima kasih.. mohon maaf sekiranya ada kekurangan ya... harap dimaafkan




delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek harijadi anis muslimah | kek birthday annis muslimah

ana muslimah
prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

selamat harijadi NAJLA... tahniah dari kami... kek anna muslimah ni menggunakan edible image dengan theme cake requested by her ovely mother...




delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday POCOYO | kek hari jadi pocoyoprettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

kek harijadi bertemakan POCOYO.. menggunakan edible image...


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


kek birthday MICKEY MOUSE

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

KAREKTOR MICKEY MOUSE ada karektor kegilaan bebudak zaman dulu.. skg ni byk yg lagi canggih mcm oggy n cockroach, pocoyo etc.. tp disney tetap menjadi salah satu pilihan ibu bapa utk anak2 mereka..

maka tempahlah kt kami kalau nostalgia tu masih kuat




delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


keke birthday ultraman melawan resaksa



prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

kek pelangi ultraman menentang musuh tradisinya... resaksa... tuk mak2 bapak2 yang nak cake cenggini tuk anak2 diorang, am sure lots of us nak carik kek mcm ni tuk anak kita.. tempah tempah lah ye kat kami.....delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia



Monday, September 8, 2014

kek hantaran kahwin tiga tingkat / hantaran perkahwinan


prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek kahwin 3 tingkat mde from combination fresh cream dengan ready made flower .... cantikk.. tp handling agak payah ... sebab fresh cream... apa apa pon.... untuk bakal pengantin / tunang yang berminat nak menempah kek bertingkek tingkek... anda dialu alukan untuk berhubug dengan kami .... insha allah kami boleh menyesuaikan kek dengan bajet anda

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek harijadi / birthday hello kitty

hello kitty birthday cake
prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek hello kitty yang sangat comel.. secomel tuan nya insya allah .... kek yang agak besar.... tapi antara yang sangat interesting tuk di buat.....

kalau korang pun nak gak... mai bincang ngan kitorang

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek ULTRAMAN


prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

KEK ULTRAMAN UNTUK ADIK SYED ATEEF...... antara opeminat tegar ultraman.... anak2 kami dan jugak kami suatau masa dulu pon sama..... ada banyak ultraman, so yang ni ultraman zero kut... awrna biru ...

edible image on cake..

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday bob the builder

kek bob the builder

prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

KEK BOB THE BUILDERS.... sorry kat owner ada miscommunication skit on the color.. but we are happy to know that you are happy with its taste ...next time order lagi kita belanja diskaun...

terima kasih for the support...

KEK ULTRAMAN

superman cake

prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek SUPERMAN dengan muka editted masuk gambar anaknya tersayang .... semoga anaknya happy or maybe tergezut tgk mukanya sendiri jandi superman.. anda pon boleh.... buat design cake anda, or kami buat tuk anda.... mana2 pon bolehhhh

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday ELMO untuk Zhafer

kek elmo

prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek birthday yang colourfull untuk mereka yang colorful..... simple cake tapi mampu menceriakan anda.... kalau berminat, roger kami ye..

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday mickey mouse

mickey mouse cake

prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek birthday mickey mouse antara kek budget yang kami boleh sediakan untuk anda dalam masa yang sangat cepat.... pastinya anak2 anda akan suka... maklum lah.. mickey mouse, x budak la x mickey mouse kann.... kalau berminat, roger kami ye..

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek BIRTHDAY HELLO KITTY

kek birthday hello kitty

prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek birthday Hello Kitty ditempah oleh sahabat kami untuk isteri tersayang ..... peminat hello kitty kut... hahahhah ..... dihantar ke kajang minggu lepas

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek bithday MANCHESTER UNITED


prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek birthday MU / Manchester United yang colourfull untuk mereka yang colorful..... simple cake tapi mampu menceriakan anda.... kalau berminat, roger kami ye..

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek harijadi minecraft


prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

bagi penggemar game, kaki game or sapa yang ada anak suka sangat game..... ini adalah sample kek yang anda boleh bagi kat anak, laki, boipren anda..... pastinya dorang akan happy to have what they love build on cake.... so sapa sayang anak, laki, hasben, or ayah (?) ... mai order dengan kitorang...

cupcake hantaran / doorgift hantaran

cupcake door gift untuk majlis perkahwinan atau pertunangan

cupcake door gift untuk majlis perkahwinan atau pertunangan

visit : prettysmallbakery.com.my

tempahan dibuka semula bersempena cuti sekolah yang akan datang ni.. sesapa yang nak kahwin or bertunang, dijemput berbicara dengan kami untuk memperfectkan majlis anda dengan doorgift yang menarik.. ada banyak design dan warna yang pastinya membuat saudara saudari gumbira di hari bahagia...

lengkapkan majlis anda dengan DOORGIFT CUPCAKE dari kami.

Saturday, August 30, 2014

kek kahwin 3 tingkat

prettysmallbakery.com.my

ini adalah kek kahwin tiga tingkat keluaran terbaru kami.. bertemankan purple, simple, dengan reben, dan our custom made flower..airbrush.... ditambah dengan tulisan love nya menjadikan kek ni sangat cantik.... mungkin secantik tuannya......now kek ni otw ke tuannya ....

semoga selamat dan selamat penganting bahru dari kami

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

Friday, August 29, 2014

kek hantaran tunang




hari ni kami berjaya menyiapkan kek hantaran tunang (err.. bukan berjaya tp sebenarnya kek ni dah selalu buat,... hahahaha) harap tuan punyanya suka lah ye



delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails