Sabtu, 25 April 2015

kek tunang balut coklat




nah ni teknik terbaru skrang ni ... nude cake ka.... sesimple kat atas tapi.. still elegant untuk kek hantaran anda.. untuk kek tunang ke kek kahwin ka... still sesuai.

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 24 April 2015

KELAS MEMBUAT ROTI DI SHAH ALAM

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAMkkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM


kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAMkkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM


Untuk suri sura rumah yang berkeinginan belajar buat roti ka kek ka kat shah alam ni, mai la kedai kitorang... kut nak buat biznez sendiri kat umah ka..

nak belajar,... belajar la dengan guru yang sesuaian... kita bawak chef untuk anda.. biar ilmu itu padat dan mantap. belajar dengan guru jauh lebih baik dari belajar dari buku atau u-tube walaupun medium tersebut boleh mengasah skill kita. kitorang pon start dari u-tube n buku.

tapi kalau nak order kek atau roti yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


Khamis, 23 April 2015

READY CAKE TUK SEMUA JENIS MAJLIS

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM


UNTUK YANG X SEMPAT, KITA ADA READY KEK MCM YANG KAT ATAS TUK KORANG JADIKAN KEK HANTARAN KE BDAY KA APA KA..

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 22 April 2015

kek hantarann kahwin berbunga simple dan cantik

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM

nah TEMA PURPLE... kek hantaran yang menarik dan simple. x perlu nak beropol ropol bagai. tapi x pa la.. kan taste memasing. so kalau nak beropol ka nak clean ka, mai dekat kedai kita kat shah alam ni, kedai kek  costume yang paling bajet dan hensem untuk anda anda yang hensem.. di hari yang hensem.... (sorry terlawak lakk)

kami boleh design ikut tema dan warna dan juga karektor yang anda suka. so, kek hantaran korang akan jadi lain dari biasa...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 21 April 2015

kek birthday yang paling comel

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM

sapa nak kek birthday yang paling comel!!! angkat tangan!!!

kek owl ni sangat comel dan sedap dimakan. kalau korang nak kek kek yang secomel ni, mai le datang ekdai kitorang. rege kita boleh runding tgk kedetailan yang korang nak. ini sebab, kita adalah kedai bakeri yang custome semua kek, bukan pilih atas shelf.

so sapa nak kek yang comel secomel diri korang, espcially yang dok shah alam, sila2 lah datang ke kedai kami ya

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda. jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 17 April 2015

roti burger bewarna warni




kepada para peniaga burger sekitar SHAH ALAM khususnya. kami ada membuat roati burger bewarna warni untuk anda. and boleh tempah dengan minimum 50 biji / order.

pastinya korang nak kelainan kan. mai order dengan kami roti burger bewarna.


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Isnin, 13 April 2015

kek tema bola





untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 10 April 2015

kelas chef azuan di Prettysmallbakery

roti bowl yang sodap nak makan ngn sup
premium bread untuk keluarga

para peserta didedahkan dengan beberapa jenis resepi


nah bagi sapa2 yang berniat atau berminat nak belajar buat roti. inilah dia kelasnya,. kami di shah alam dan kelas2 roti kami di conduct of Chef Azuan yang mmg dah glamer di kalangan penggiat roti.  maka bagi mereka2 yang berada di sekitar shah alam, keland dan sewaktu dengannya, anda sangat2 dijemput untuk menimba ilmu disini. tak banyak kedai mengajar roti di shah alam, dan kami adalah salah satu yang ada.

yang pernting tak mahal dan warga shah alam mmg rock.

kek ultraman

kek ultraman untuk azim

terima kasih dari kami... untuk kek2 lain, nak beli edible image atau nak print edible image, kami boleh bantu anda. nak carik kek2 yang sesuai untuk birthday anak anda, aneka jenis kek2 yang pasti anda suka. untuk ready cake, anda boleh terus ke kedai


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 9 April 2015

tempahan rotii untuk majlis

ye benar..

kami juga ada bukak tempahan roti untuk majlis... mcm2 jenis ada.... kalau nak tau kene roger kami dan bagitau apa yang korang nak.

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


KEK FROZEN LAGI DAN LAGI

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek frozen x pernah surut permintaannya.. ramai penggemarnya ....

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 8 April 2015

contoh ready cake yang ada

contoh ready cake yang ada

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 7 April 2015

ready cake untuk tempahan

ready cake untuk tempahan

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Isnin, 6 April 2015

kek birthday mini mouse yang cantik

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
ramai yang dah lupakan karekter kartun minnie mouse. skg ni zaman frozen.. xde dah mini mouse ka donald duck ka.. tu semua dah outdated. so kek birthday mini mouse kita buat kira agak rare lahh...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Ahad, 5 April 2015

KEK SUPERMAN

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
KEK SUPERMAN
KEK SUPERMAN.... antara kek yang menjadi pilihan ibu bapa. simple dan murah. datang ke kedai kami di shah alam

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

kek OLAF FROZEN


ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM


kek OLAF FROZEN.. ramai bebuda suka karekter cute Olaf dalam frozen.. tp tak ramai yang nak order pada kek sebab karekter princess Ana n twin lagin hebat. lagipun ramai yang order tuk anak pompuan. so standardlahhhh


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Sabtu, 4 April 2015

KEK BIRTHDAY GOLF

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
KEK BIRTHDAY GOLF



khase untuk penggemar golf.. abadikan hobi anda pada kek birthday anda atau kawan2 anda atau untuk sapa2 saja.. yang penting hepi

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 3 April 2015

kek bday STAR WARS!!!!!

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek bday STAR WARS!!!!!
kek birthday bertemakan star wars .... simple ajerr.. xde decor lebih2.. tapi sudah cukup JANTAN.... untuk gepren gepren kat luar sn.. beli yang cenggini lah tuk asben or boipren korang

Khamis, 2 April 2015

kek birthday princess

ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek birthday princess 
kek birthday princess untuk yasmeen yang ke 6. dah lama kami x dapat order kek princes ni.. dulu kemain byk... almost every week... tapi kini dah kene tapau dengan kek tema frozen. power betul.. ni nak kluar lagi FROZEN 2.... bertambah panjang la demam kek frozen

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 1 April 2015

cupcake hantaran yang saya suka sangat

hantaran tunang / kahwin
cupcake hantaran tunang / kahwin yang meriah dengan warna, ada figura pengantin ( x lengkap hokeei)  ada nama... tapi mmg nampak meriah dan paling best bertemakan muslimah... datanglah kekedai kami atau contact kami untuk mendapatkan kek atau cupcake yang lagi power.

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails