Ahad, 25 Januari 2015

BONAFEE BREAD ada di jual di premis kami

BONAFEE BREAD
sapa nak makan/order BONAFEE BREAD.. sheddaaaappp!!

dapatkan BONAFEE BREAD yang terbaik dari vendor kami... harga berpatutan... datang ke kedai kami, or.. beli banyak2... kami hantar....

call kami / datang ke kedai kami
PRETTYSMALLBAKERY@GMAIL.COM
W/A: +6019 285 8131
PHONE: 03 5510 1013

Khamis, 22 Januari 2015

MERIAH KE TAK PAGE PRETTYSMALLBAKERY?

MERIAH KE TAK?.. RAMAI KE TAK?

MERIAH SGT KALAU KITA ON KITA PUNYA GOOGLE ADWORDS... kalau adwords running mmg meriah nak menjawp, cuma x semua mampu kami ambil atau terima.. sebab harga, masa dan kemampuan kami..


Berikut adalah paparan pengunjung kami..... kekadang jejak ke 800/ day org kalau time cuti,.... kut kut.. sapa nak promote page dia atau produk dia... msg2 la kita ya...

nak shoot product pon boleh ...., kita edit sekali....

jadi.... kami buka untuk kawan2 share... dengan harga yang sangat berpatutan

roger kita lah ya 

strawberry mirror glaze cake

hari nie.. kt kitchen studio, di petang yg mandom2 ber r&d laa dgn kek.. dh lama dh nk gi belajar buat mirror glaze cake ngan ticer2 yg hebat tp bz manjang n jauh plak tuh (ayat cliche bakers, ai ler teww,, hihihi).. so simpan niat dulu..

tp bln 4 thn lepas ntah cemano bole plak nampak bakers post utube cara2 nk buat.. hari nie nk try xingat plak video tuh..

so, dgn gigihnya ingat2 lupa kita cubala.. alhamdulillahh menjadi plak tuh! punyala lama ilmu tu kasi pendam dlm kepala.. patutla jln mereng manjang..

so baru letak jer hari nie, ada customer amik sbb berkenan plak.. alhamdulillahh.. tq kak su dr padang jawa.. so esok nampak gaya dgn gigih ku buat kek tu lg.. kaler lain plak eah.. hihi


sekian saja citer saya mlm nie yg syok sendiri. begitulah payahnya ticer2 bakers di luar sana mer r&d asik kelempung dlm tong sampah klu xjd. huwaaa

strawberry mirror glaze cake

strawberry mirror glaze cake

OREO CHEESE CAKE DI PREMIS KAMI DI PADANG JAWA SHAH ALAM CARAMEL CHEESE CRACKER

OREO CHEESE CRAKER

YANG KOMPOM LAZAT DAN MENYELERAKAN

KINI DIJUAL DI PREMIS KAMI DI ALAM AVENUE, PADANG JAWA, SHAH ALAM, DEKAT KEDAI TMPOINT

COME TO OUR PLACE OR PLACE BOOKING THRU;

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


OREO CHEESE CRAKER
Add caption

CARAMEL CHEESE CRACKER DI PREMIS KAMI DI PADANG JAWA SHAH ALAM

CARAMEL CHEESE CRACKER 

YANG KOMPOM LAZAT DAN MENYELERAKAN

KINI DIJUAL DI PREMIS KAMI DI ALAM AVENUE, PADANG JAWA, SHAH ALAM, DEKAT KEDAI TMPOINT

COME TO OUR PLACE OR PLACE BOOKING THRU;
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
CARAMEL CHEESE CRACKER

MANGGO CHEESECAKE KINI DIJUAL DI KEDAI KAMI DI PADANG JAWA

MANGGO CHEESECAKE

YANG KOMPOM LAZAT DAN MENYELERAKAN

KINI DIJUAL DI PREMIS KAMI DI ALAM AVENUE, PADANG JAWA, SHAH ALAM, DEKAT KEDAI TMPOINT

COME TO OUR PLACE OR PLACE BOOKING THRU;
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

MANGGO CHEESECAKE

DAPATKAN KEK BATIK CHEESE CRACKER DARI KAMI DI PADANG JAWA

KEK BATIK (cheesekoot) 

KINI DIJUAL DI PREMIS KAMI DI ALAM AVENUE, PADANG JAWA, SHAH ALAM, DEKAT KEDAI TMPOINT

COME TO OUR PLACE OR PLACE BOOKING THRU;
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


KEK BATIK (cheesekoot) 



bakery vendor kt padang jawa shah alam..

assalam morning semua..

kpd vendor2 saya yg akan hantar product sila hantar full sample with ur sticker secepat mungkin by tis week sbb kami nk photoshoot dulu ur product utk promosi.. nxt week dh bz dah..

nie antara cth product yg kami dh buat.. klu nk bagi brownies ke tart jgn lerr bg kecik toet plak. bg size yg nk dijual. kang cemanooo la kami nk ejas antii.. anti gambar kureng mengancam n product x laju kan dh rugi.. hihihi



PRETTYSMALLBAKERY@GMAIL.COM
W/A: +6019 285 8131
PHONE: 03 5510 1013

Jumaat, 2 Januari 2015

KEK HANTARAN BERTEMA TEDDY BEAR


Kek hantaran bertemakan atau berupa teddy bear agak baru tetapi biasa bagi kebanyakkan pasangan kekasih pada setiap hari valentines... cantikkan... anda inginkan keunikan, kami pasti boleh merialisasikannya ... kek pertunangan atau perkahwinan fondant dalam apa jua design dan bentuk, insya allah, untuk anda, kami usahakan dengan harga yang berpatutan dan murah dari pasaran.... insya allah... datanglah ke kedai kami di shah alam untuk perbincangan lanjut

so sapa nak kek hantaran kahwin, hantaran tunang roger kita.. kita bantuu anda....

contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek hantaran berbentuk masjid


kek hantaran bertemakan masjid jarang jarang sekali dibuat, tetapi kami telah menerima beberapa tempahan sebelum ini. agak menarik kerana selain menjadikan kek hantaran majlis pertunangan atau perkahwinan anda menarik, masjid juga lamba kearah membina keluarga dalam islam, bak kata pepatah.. nak membinan masjiddd....untuk tema2 lain, anda boleh berhubung dengan kita di kedai kita di shah alam untuk perbincangan lanjut.. insya allah kami mampu menjadikan kek anda unik..

so sapa nak kek hantaran kahwin, hantaran tunang roger kita.. kita bantuu anda....

contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Isnin, 15 Disember 2014

Cari kami di googlemaps



pening gak untuk org yang tak IT ni nak letak benda ni kat google maps.. senang untuk org lain tapi bukan bagi kami. Ini bagi memudahkan para pelanggan kami yang dihargai... untuk mencari lokasi kami untuk kek kahwin yang terkini, kek tunang, kek hantaran... nak kek hantaran yang murah .. kek birthday untuk si cilik, cupcake... kek fondant, roti, dan segala jenig kek untuk hari2 istimewa .. terutama untuk menlengkapkan majlis perkahwinan dan pertunangan anda...

so sapa nak kek hantaran kahwin, hantaran tunang roger kita.. kita bantuu anda....

contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Isnin, 3 November 2014

KEK HANTARAN MENGGUNAKAN LACE

kek hantaran tunang menggunakn lace

KEK HANTARAN TUNANG YANG SANGAT LAWA .... amacam? Lawa tak kek terbaru kami ... menggunakan lace yang kami buat sendiri .... kek hantaran anda jadi berseri2 mcm anda sendiri ...kita akan terus improve n tambahkan jenis koleksi kek kita .... datang atau hubungi kami untuk keterangan lanjut



Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek hantaran dua tingkat

Wedding cake in malaysia . engagement cake. Kek hantaran . kek hantaran kahwin . kek edible . kek fondant . kek kerawang . kek corak unik . kek hantaran kahwin 3 tingkat . kek 2 tingkat. , kek hantaran kahwin 3 tingkat. kek kahwin tiga tingkat. Hantaran Tunang. Kek hantaran pertunangan.kek hantaran tunang . kek tunang. Kek hadiah pertunangan. Kek tunang yang unik. Kek pertunangan unik . kek tuanng unik . kedai kek di shah alam. Kedai kek islam . kek hantaran . barang hantaran perkahwinan. Kek red velvet. Kek rainbow. Kek fresh cream. Kek valentine . kek untuk kekasih . kek untuk buah hati . Kek tema biru. Kek tema purple . kek tema merah hati . kek lace. Kek fondant lace. Kek unik. Kek fondant unik . kek figurine. Kek ada bentuk orang. Kek cantik . kek vegetarian. penghantaran kek area shah alam . penghantaran kek ke rumah . penghantaran kek di kuala lumpur . penghantaran kek di selangor . penghantaran kek di petaling jaya . kek lace . kek fondant . kek tiga tingkat , , , kek perperkahwinan tiga tingkat, shah alam, Cupcakes Hantaran Tunang shah alam, Kek Hantaran, Cupcakes Hantaran,, Kek Hantaran Kahwin, Cupcakes Hantaran Kahwin, kek birthday shah alam, durian crepe, kek birthday di puchong kek hantaran tunang, kek hantaran perkahwinan, , shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcakes shah alam, cupcakes seksyen 6, cupcakes seksyen 7, cupcakes seksyen 8, cupcakes uitm, cupcakes seksyen 13, penghantran ke seksyen 7, 8, uitm, klang, padang jawa, kotak doorgift murah dan berpatutan, cupcake klang valley, , resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, , , penghantaran kek di cheras, , kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur, kek princess, kek angry bird, angry bird, kek birthday angry bird, kek bola, kek Manchester united, Manchester united, jozan, kek kawen glamer, kek kawen artist, cupcake surprise
KEK HANTARAN DUA TINGKAT

kek hantaran tunang dua tingkat .... mengghunakan fersh cream sepenuhnya ... tema kuning dan purple. kek hantaran dua tingkat ada byk pilihan untuk anda pilih...

Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek hantaran pertunangan

hadiah untuk adik....

kek tunang kami yang sangat comel


kek tunang yang ditempah untuk adik beliau .. kari berharap beliau akan menyukai kek kami ..... terima kasih sgt


Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia



kek hantaran tunang

kek hantaran pertunangan

KEK TUNANG... sempena musim cuti yang dah mendekat..... maka musim kek kawen dan kek tunang pon bertambah ..... kek tunang diatas sangat simple dgn manik, emboss cake, purple custom made flower



Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek ninja turtle

kek ninja turtle


kan ramai peminat ninja turtle... mai datang order ngn kami ... spesel kasiii ...

Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK BIRTHDAY

birthday cake

KEK harijadi tuk en Mohd fadzil ... simple cake .. design simple ... terima kasih

Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


kek deepavali

kek deepavali


kek sempena hari deepavali .... untuk customer kami yang pertama masa kita start bukak kedai dulu.. beliau adalah driver bas n slalu parking depan kedai ... tq uncle

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Ahad, 2 November 2014

kek birthday frozen yang tak kebah2


kek frozen 

Wedding cake in malaysia . engagement cake. Kek hantaran . kek hantaran kahwin . kek edible . kek fondant . kek kerawang . kek corak unik . kek hantaran kahwin 3 tingkat . kek 2 tingkat. , kek hantaran kahwin 3 tingkat. kek kahwin tiga tingkat. Hantaran Tunang. Kek hantaran pertunangan.kek hantaran tunang . kek tunang. Kek hadiah pertunangan. Kek tunang yang unik. Kek pertunangan unik . kek tuanng unik . kedai kek di shah alam. Kedai kek islam . kek hantaran . barang hantaran perkahwinan. Kek red velvet. Kek rainbow. Kek fresh cream. Kek valentine . kek untuk kekasih . kek untuk buah hati . Kek tema biru. Kek tema purple . kek tema merah hati . kek lace. Kek fondant lace. Kek unik. Kek fondant unik . kek figurine. Kek ada bentuk orang. Kek cantik . kek vegetarian. penghantaran kek area shah alam . penghantaran kek ke rumah . penghantaran kek di kuala lumpur . penghantaran kek di selangor . penghantaran kek di petaling jaya . kek lace . kek fondant . kek tiga tingkat , , , kek perperkahwinan tiga tingkat, shah alam, Cupcakes Hantaran Tunang shah alam, Kek Hantaran, Cupcakes Hantaran,, Kek Hantaran Kahwin, Cupcakes Hantaran Kahwin, kek birthday shah alam, durian crepe, kek birthday di puchong kek hantaran tunang, kek hantaran perkahwinan, , shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcakes shah alam, cupcakes seksyen 6, cupcakes seksyen 7, cupcakes seksyen 8, cupcakes uitm, cupcakes seksyen 13, penghantran ke seksyen 7, 8, uitm, klang, padang jawa, kotak doorgift murah dan berpatutan, cupcake klang valley, , resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, , , penghantaran kek di cheras, , kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur, kek princess, kek angry bird, angry bird, kek birthday angry bird, kek bola, kek Manchester united, Manchester united, jozan, kek kawen glamer, kek kawen artist, cupcake surprise
kek frozen dengan edible print

kek frozen

kek frozen 
demam kek frozen tak habis lagi... rasanya akan sentiasa ada sebab cerita ni mmg sgt2 diminati... maybe ganti beauty and the beast ke?


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails