Selasa, 19 Mei 2015

tart gebu bonda

hari- hari buat kuih tart gebu bonda.. mrmang sedap.  saya suka yg digulung nenasnya sbb jemnya terasa moist gitu.. bau butter semerbak 1 kedai.. utk ejen tart, book awal2 yea sbb takut x cukup

Jumaat, 8 Mei 2015

kek hantaran yang ceria, simple dan cepat

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
salah satu kek hantaran yang telah kami siapkan.. butter cream dengan ready flower. simple dan cepat nak disiapkan kut2 emergency ka apa ka...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 7 Mei 2015

kek bunga peony kedua bulan ni

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek bunga peony
KEK BUNGA PEONY... kek kedua kami bulan ni ... bunganya  adalah custom made bukan ready made... kalau ready made agak senang nak buat... lagi murahhh ... kek bunga peony ni dah jadi trend sekarang.. sebab bunganya besar.. simple ja x yah decor lebih lebih.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 6 Mei 2015

kek hantaran bunga peony


kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek bunga peony

KEK BUNGA PEONY... penat mak nak buat kek ni.. sebab bunganya  adalah custom made ya.. bukannya ready made... kalau ready made agak senang nak buat... lagi murahhh ... kek bunga peony ni dah jadi trend sekarang.. sebab bunganya besar.. simple ja x yah decor lebih lebih.



untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 5 Mei 2015

kek birthday yang unik

kek beirthday yang unik
unik tak kek ni .... bagi kami sgt unik kerana jarang dibuat.. kekadang para pengorder ni boleh tahan kreatif dia.. kita ikutkann ajaa....seoga pemunya kek berpuas hati lah ya... kek ni dah lama dah tersimpan lupa nak hapdet jaa...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datangla ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Isnin, 4 Mei 2015

kek pengantin fondant

pengantin meniarap yang comel


kek yang super comel ... mesti korang suka dan nak gak... kalau berhajat, boleh lah berhubung dengan kami, kami akan tolong korang untuk mendapatkan kek yang sesuai untuk majlis anda, yang pasti ada gaya.......

kek penganting comel dengan figurine meniarap ni hanya boleh didapati di kedai kami (harapnya laa.. berangan .... :p)


++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datangla ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Ahad, 3 Mei 2015

kek fondant untuk hantaran pengantin

kek hantaran fondant

kek ni agak lamada dah dibuat.. lupa nak post .. cantik tak?... kalau berkenan dengan kek ni, datanglah ke kedai kami... kami buatkan yan gmacam ni atau yang lagiiiii lawa selawa anda ..

++++++++++++++++++++++++++++++++

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datangla ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Sabtu, 2 Mei 2015

PERSONAL COACHING : kek fondant

bergaya dengan kek hasil tangan masing2
hasil tangan Pn Ee & Mak su Iqa

personnal coaching atau berduet pon.. sama ja... yang pentingnya bila kita x ramai, ilmu tu senang dapat sebab direct coaching dengan kami, kalau ramai2, ada yang tertinggal  kretapi...

tq pada Puan Ee dan Pn Iqa sebab menghadirkan diri ke kelas fondant kek kami, semoga kelas kami dapat membantu sedikit sebanyak tahap keteraan korang samada nak buat sendiri atau nak buat kedai ka ... janji skill tu sedia ada untuk di guna pakai.

untuk kelas2 akan datang, sila berhubung dengan kami.


jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


Jumaat, 1 Mei 2015

kek bentuk love

kek bentuk love
kek bentuk love .. hehe x semoat nak proper shoot ari tu.. keshebukaan melanda...... kek berbentuk hati ni boleh la kalau korang nak buat warna apa pon... kami yang menurut perintah


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Khamis, 30 April 2015

kek kahwin bertingkat

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kek kahwun bertingkat ni simple dan menggunakan lego figurine kat atas nya ... sangat simple tapi menarik.


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 29 April 2015

mini MAC , in da housee

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
mini mac... sedap tak?.. cantik tak?

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM
kami jual Mini macaroon di shah alam

ramai peminat macaroon..?... nah kami introduce mini MAC untuk raya anda yang pasti bergaya... kami akan jual mini mac ni nanti dan buka untuk tempahan atau stokist. so sesapa berminat boleh lah roger kitorang untuk extra info.


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 28 April 2015

MAKLUMAN PENTING

MAKLUMAN

NO TELEFON SAYA 0192858131 tidak boleh digunakan kerana telah dicuri pgi ni.... Kami dah suspen dah service tu. Sekiranya ada apa2 request yang agak mencurigakan mohon telefon kami di 03 55101013 untuk pengesahan

Insya allah lepas dapt telefon nanti saya akan balas wsap dan msg semua. Untuk masa ni.. Sila hubungi kami melalui  email ya Prettysmallbakery@gmail.com

Mihon maaf atas segala kesulitan

kek timmy time and friend

timmy and friends

kek birthday timmy and friends
nah.. ini antara sebab anda kene pilih kami sebagai baker tuk kek korang2... sebab kek anda boleh bergaya dan secomel ni sesuai dengan korang2 dan anak korang yang hensem bergaya. ni birthday cake TIMMY and FRIENDS... sangat cute. harga bersesuaian tahap creativiti yang korang2 nak...


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Isnin, 27 April 2015

nak tengok kek tunang kami yang paling famous 2014



nah.. bukan gempak.. untuk tahun 2014, kek ni adalah kek yang paling banyak ditempah... sebab simple dan lawa... kek yang bertemakan kebanyakkan nya pink ni selalu jadi kek yang first org tanya. maybe harga, maybe sebab design. tapi bagi kami kedua2 nya.. harga dan design. harga yang berpatutan dan design yang menarik membuat ramai yang order kek ni.

untuk korang2 yang ebrminat untuk mendapatkan khidmat kami, roger2 lah kami ya 


untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datang la ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Sabtu, 25 April 2015

kek tunang balut coklat




nah ni teknik terbaru skrang ni ... nude cake ka.... sesimple kat atas tapi.. still elegant untuk kek hantaran anda.. untuk kek tunang ke kek kahwin ka... still sesuai.

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 24 April 2015

KELAS MEMBUAT ROTI DI SHAH ALAM

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAMkkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM


kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAMkkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM


Untuk suri sura rumah yang berkeinginan belajar buat roti ka kek ka kat shah alam ni, mai la kedai kitorang... kut nak buat biznez sendiri kat umah ka..

nak belajar,... belajar la dengan guru yang sesuaian... kita bawak chef untuk anda.. biar ilmu itu padat dan mantap. belajar dengan guru jauh lebih baik dari belajar dari buku atau u-tube walaupun medium tersebut boleh mengasah skill kita. kitorang pon start dari u-tube n buku.

tapi kalau nak order kek atau roti yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)


Khamis, 23 April 2015

READY CAKE TUK SEMUA JENIS MAJLIS

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM


UNTUK YANG X SEMPAT, KITA ADA READY KEK MCM YANG KAT ATAS TUK KORANG JADIKAN KEK HANTARAN KE BDAY KA APA KA..

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Rabu, 22 April 2015

kek hantarann kahwin berbunga simple dan cantik

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM

nah TEMA PURPLE... kek hantaran yang menarik dan simple. x perlu nak beropol ropol bagai. tapi x pa la.. kan taste memasing. so kalau nak beropol ka nak clean ka, mai dekat kedai kita kat shah alam ni, kedai kek  costume yang paling bajet dan hensem untuk anda anda yang hensem.. di hari yang hensem.... (sorry terlawak lakk)

kami boleh design ikut tema dan warna dan juga karektor yang anda suka. so, kek hantaran korang akan jadi lain dari biasa...

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda.

jemput datang ya
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Selasa, 21 April 2015

kek birthday yang paling comel

kkek ultraman, edibale image for printing, ek hantaran berbentuk bantal, kek unik, kek hantaran di shah alam, kek kahwin, kek kahwin murah BELAJAR BUAT KEK, KEK HALAL, KEK SHAH ALAM, KEK KAHWIN, KEK PENGANTIN, KEK TUNANG, KEK CANTIK, KEK UNIK, KEK SHAH ALAM

sapa nak kek birthday yang paling comel!!! angkat tangan!!!

kek owl ni sangat comel dan sedap dimakan. kalau korang nak kek kek yang secomel ni, mai le datang ekdai kitorang. rege kita boleh runding tgk kedetailan yang korang nak. ini sebab, kita adalah kedai bakeri yang custome semua kek, bukan pilih atas shelf.

so sapa nak kek yang comel secomel diri korang, espcially yang dok shah alam, sila2 lah datang ke kedai kami ya

untuk kek2 yang murah dan menepati bajet anda, datanga ke kedai kami di alam avenue ni.. untuk kek hantaran, kek kahwin dan perbagai jenis kek yang di design berdasarkan tema anda. jemput datang ya

prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

Jumaat, 17 April 2015

roti burger bewarna warni




kepada para peniaga burger sekitar SHAH ALAM khususnya. kami ada membuat roati burger bewarna warni untuk anda. and boleh tempah dengan minimum 50 biji / order.

pastinya korang nak kelainan kan. mai order dengan kami roti burger bewarna.


prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia
(blkg area cosway / bawah parking bertingkat)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails