Monday, September 29, 2014

KEK BIRTHDAY TIMMY TIME


CUTE TAK ? ... Ini adalah antara kartoon yang kami suka.... anak2 kami pun suka katun ni.. melopong tiap kali pasang kt tv..... figura ni kita buat setiap satunya... sgt cantik dan cute.. seronok tgk bila dah siap.....

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

SEPTEMBER BOYS N GALS BDAY



Ni combination kek ultraman dan satu lagi karektor kartoon kegemaran untuk 4 org yang menyambut bday pada bulan september....


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek THE PLANE


Satu lagi kek berdasarkan karekter dalam filem.. TH PLANE... antara yang sangat cute untuk dimilikki...


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek UPIN DAN IPIN


KEK BIRTHDAY UPIN IPIN.... sangat simple dan clean.. untuk peminat cilik upin ipin .....

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK BOLA / MANCHESTER UNITED


ANDA PEMINAT MANCHESTER UNITED?... kami membuat kek sama ada dari fondant atau dari fresh cream seperti di atas. kek MU selalu menjadi pilihan buat GF2 yang nak bagi kat BF diorang... kebanyakkannya la.... anda juga boleh tempah kek yang sama.. atau buat team anda sendiri.

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK INSTAGRAM



 KEK BUAT PEMINAT TEGAR INSTAGRAM.... kami turut membuat byk lagi kek2 yang berdasarkan minat kan kegemaran anda, menggunakan edible image dan fondant.

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

siri kek FROZEN







MINGGU ni kita banyak menyiapkan kek frozen.. yang menjadi trending dan kegemaran ramai lately... kami juga menggunakan airbrush dan beberapa teknik baru untuk memastikan kek tersebut nampak 'FROZEN"... yang pasti harganya sgt2 berpatutan.



delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek BIRTHDAY NINJA TURTLE..



para pengemar siri teenage mutant NINJA... ini adalah antara kek birthday yang sangat comel berdasarkan filem tersebut. terima kasih pada tuan punya kek sebab bagi new challenge kat kedai kitorang buat yang lebih baik dan baik..


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Wednesday, September 17, 2014

kek hari jadi beramai2

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131


kes hari jadi dekat2 n ramai lak tu adalah perkara biasa.. tuan2 dan puan2 pasti sedia maklum .... so cake ni adalah salah satu dari nye... cover semua adik, anak, anak sedara etc..


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia



KEK BIRTHDAY ULTRAMAN

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

NGEH NGEH NGEH... KEK ULTRAMAN MENJADI FAV RAMAI .... simple cake but as u would know.. kids love ultaman.... maka dapatkan kek ultraman anda di premis kami


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK HANTARAN PERTUNANGAN | HANTARAN TUNANG

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131
KEK HANTRAN TUNANG YANG BIASA DIORDER.. tp kali ni tinggi skit.... tahniah dan terima kasih.. mohon maaf sekiranya ada kekurangan ya... harap dimaafkan




delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek harijadi anis muslimah | kek birthday annis muslimah

ana muslimah
prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

selamat harijadi NAJLA... tahniah dari kami... kek anna muslimah ni menggunakan edible image dengan theme cake requested by her ovely mother...




delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday POCOYO | kek hari jadi pocoyoprettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

kek harijadi bertemakan POCOYO.. menggunakan edible image...


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


kek birthday MICKEY MOUSE

prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

KAREKTOR MICKEY MOUSE ada karektor kegilaan bebudak zaman dulu.. skg ni byk yg lagi canggih mcm oggy n cockroach, pocoyo etc.. tp disney tetap menjadi salah satu pilihan ibu bapa utk anak2 mereka..

maka tempahlah kt kami kalau nostalgia tu masih kuat




delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan contact us at 

prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


keke birthday ultraman melawan resaksa



prettysmallbakery.biz | prettysmallbakery@gmail.com | 0355101013 | WASSAP : 019 2858131

kek pelangi ultraman menentang musuh tradisinya... resaksa... tuk mak2 bapak2 yang nak cake cenggini tuk anak2 diorang, am sure lots of us nak carik kek mcm ni tuk anak kita.. tempah tempah lah ye kat kami.....delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia



Monday, September 8, 2014

kek hantaran kahwin tiga tingkat / hantaran perkahwinan


prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek kahwin 3 tingkat mde from combination fresh cream dengan ready made flower .... cantikk.. tp handling agak payah ... sebab fresh cream... apa apa pon.... untuk bakal pengantin / tunang yang berminat nak menempah kek bertingkek tingkek... anda dialu alukan untuk berhubug dengan kami .... insha allah kami boleh menyesuaikan kek dengan bajet anda

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek harijadi / birthday hello kitty

hello kitty birthday cake
prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek hello kitty yang sangat comel.. secomel tuan nya insya allah .... kek yang agak besar.... tapi antara yang sangat interesting tuk di buat.....

kalau korang pun nak gak... mai bincang ngan kitorang

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek ULTRAMAN


prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

KEK ULTRAMAN UNTUK ADIK SYED ATEEF...... antara opeminat tegar ultraman.... anak2 kami dan jugak kami suatau masa dulu pon sama..... ada banyak ultraman, so yang ni ultraman zero kut... awrna biru ...

edible image on cake..

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday bob the builder

kek bob the builder

prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

KEK BOB THE BUILDERS.... sorry kat owner ada miscommunication skit on the color.. but we are happy to know that you are happy with its taste ...next time order lagi kita belanja diskaun...

terima kasih for the support...

KEK ULTRAMAN

superman cake

prettysmallbakery.com.my | prettysmallbakery@gmail.com

kek SUPERMAN dengan muka editted masuk gambar anaknya tersayang .... semoga anaknya happy or maybe tergezut tgk mukanya sendiri jandi superman.. anda pon boleh.... buat design cake anda, or kami buat tuk anda.... mana2 pon bolehhhh

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails