Monday, November 3, 2014

KEK HANTARAN MENGGUNAKAN LACE

kek hantaran tunang menggunakn lace

KEK HANTARAN TUNANG YANG SANGAT LAWA .... amacam? Lawa tak kek terbaru kami ... menggunakan lace yang kami buat sendiri .... kek hantaran anda jadi berseri2 mcm anda sendiri ...kita akan terus improve n tambahkan jenis koleksi kek kita .... datang atau hubungi kami untuk keterangan lanjut



Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek hantaran dua tingkat

Wedding cake in malaysia . engagement cake. Kek hantaran . kek hantaran kahwin . kek edible . kek fondant . kek kerawang . kek corak unik . kek hantaran kahwin 3 tingkat . kek 2 tingkat. , kek hantaran kahwin 3 tingkat. kek kahwin tiga tingkat. Hantaran Tunang. Kek hantaran pertunangan.kek hantaran tunang . kek tunang. Kek hadiah pertunangan. Kek tunang yang unik. Kek pertunangan unik . kek tuanng unik . kedai kek di shah alam. Kedai kek islam . kek hantaran . barang hantaran perkahwinan. Kek red velvet. Kek rainbow. Kek fresh cream. Kek valentine . kek untuk kekasih . kek untuk buah hati . Kek tema biru. Kek tema purple . kek tema merah hati . kek lace. Kek fondant lace. Kek unik. Kek fondant unik . kek figurine. Kek ada bentuk orang. Kek cantik . kek vegetarian. penghantaran kek area shah alam . penghantaran kek ke rumah . penghantaran kek di kuala lumpur . penghantaran kek di selangor . penghantaran kek di petaling jaya . kek lace . kek fondant . kek tiga tingkat , , , kek perperkahwinan tiga tingkat, shah alam, Cupcakes Hantaran Tunang shah alam, Kek Hantaran, Cupcakes Hantaran,, Kek Hantaran Kahwin, Cupcakes Hantaran Kahwin, kek birthday shah alam, durian crepe, kek birthday di puchong kek hantaran tunang, kek hantaran perkahwinan, , shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcakes shah alam, cupcakes seksyen 6, cupcakes seksyen 7, cupcakes seksyen 8, cupcakes uitm, cupcakes seksyen 13, penghantran ke seksyen 7, 8, uitm, klang, padang jawa, kotak doorgift murah dan berpatutan, cupcake klang valley, , resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, , , penghantaran kek di cheras, , kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur, kek princess, kek angry bird, angry bird, kek birthday angry bird, kek bola, kek Manchester united, Manchester united, jozan, kek kawen glamer, kek kawen artist, cupcake surprise
KEK HANTARAN DUA TINGKAT

kek hantaran tunang dua tingkat .... mengghunakan fersh cream sepenuhnya ... tema kuning dan purple. kek hantaran dua tingkat ada byk pilihan untuk anda pilih...

Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek hantaran pertunangan

hadiah untuk adik....

kek tunang kami yang sangat comel


kek tunang yang ditempah untuk adik beliau .. kari berharap beliau akan menyukai kek kami ..... terima kasih sgt


Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia



kek hantaran tunang

kek hantaran pertunangan

KEK TUNANG... sempena musim cuti yang dah mendekat..... maka musim kek kawen dan kek tunang pon bertambah ..... kek tunang diatas sangat simple dgn manik, emboss cake, purple custom made flower



Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek ninja turtle

kek ninja turtle


kan ramai peminat ninja turtle... mai datang order ngn kami ... spesel kasiii ...

Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

KEK BIRTHDAY

birthday cake

KEK harijadi tuk en Mohd fadzil ... simple cake .. design simple ... terima kasih

Terima kasih tak terhingga dari kami, jemput datang lagi
delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


kek deepavali

kek deepavali


kek sempena hari deepavali .... untuk customer kami yang pertama masa kita start bukak kedai dulu.. beliau adalah driver bas n slalu parking depan kedai ... tq uncle

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Sunday, November 2, 2014

kek birthday frozen yang tak kebah2


kek frozen 

Wedding cake in malaysia . engagement cake. Kek hantaran . kek hantaran kahwin . kek edible . kek fondant . kek kerawang . kek corak unik . kek hantaran kahwin 3 tingkat . kek 2 tingkat. , kek hantaran kahwin 3 tingkat. kek kahwin tiga tingkat. Hantaran Tunang. Kek hantaran pertunangan.kek hantaran tunang . kek tunang. Kek hadiah pertunangan. Kek tunang yang unik. Kek pertunangan unik . kek tuanng unik . kedai kek di shah alam. Kedai kek islam . kek hantaran . barang hantaran perkahwinan. Kek red velvet. Kek rainbow. Kek fresh cream. Kek valentine . kek untuk kekasih . kek untuk buah hati . Kek tema biru. Kek tema purple . kek tema merah hati . kek lace. Kek fondant lace. Kek unik. Kek fondant unik . kek figurine. Kek ada bentuk orang. Kek cantik . kek vegetarian. penghantaran kek area shah alam . penghantaran kek ke rumah . penghantaran kek di kuala lumpur . penghantaran kek di selangor . penghantaran kek di petaling jaya . kek lace . kek fondant . kek tiga tingkat , , , kek perperkahwinan tiga tingkat, shah alam, Cupcakes Hantaran Tunang shah alam, Kek Hantaran, Cupcakes Hantaran,, Kek Hantaran Kahwin, Cupcakes Hantaran Kahwin, kek birthday shah alam, durian crepe, kek birthday di puchong kek hantaran tunang, kek hantaran perkahwinan, , shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcakes shah alam, cupcakes seksyen 6, cupcakes seksyen 7, cupcakes seksyen 8, cupcakes uitm, cupcakes seksyen 13, penghantran ke seksyen 7, 8, uitm, klang, padang jawa, kotak doorgift murah dan berpatutan, cupcake klang valley, , resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, , , penghantaran kek di cheras, , kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur, kek princess, kek angry bird, angry bird, kek birthday angry bird, kek bola, kek Manchester united, Manchester united, jozan, kek kawen glamer, kek kawen artist, cupcake surprise
kek frozen dengan edible print

kek frozen

kek frozen 
demam kek frozen tak habis lagi... rasanya akan sentiasa ada sebab cerita ni mmg sgt2 diminati... maybe ganti beauty and the beast ke?


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek tunang tema bunga floral yang cantik

Kek hantaran . kek hantaran kahwin . kek edible . kek fondant . kek kerawang . kek corak unik . kek hantaran kahwin 3 tingkat . kek 2 tingkat. , kek hantaran kahwin 3 tingkat. kek kahwin tiga tingkat. Hantaran Tunang. Kek hantaran pertunangan.kek hantaran tunang . kek tunang. Kek hadiah pertunangan. Kek tunang yang unik. Kek pertunangan unik . kek tuanng unik . kedai kek di shah alam. Kedai kek islam . kek hantaran . barang hantaran perkahwinan. Kek red velvet. Kek rainbow. Kek fresh cream. Kek valentine . kek untuk kekasih . kek untuk buah hati . Kek tema biru. Kek tema purple . kek tema merah hati . kek lace. Kek fondant lace. Kek unik. Kek fondant unik . kek figurine. Kek ada bentuk orang. Kek cantik . kek vegetarian. penghantaran kek area shah alam . penghantaran kek ke rumah . penghantaran kek di kuala lumpur . penghantaran kek di selangor . penghantaran kek di petaling jaya . kek lace . kek fondant . kek tiga tingkat , , , kek perperkahwinan tiga tingkat, shah alam, Cupcakes Hantaran Tunang shah alam, Kek Hantaran, Cupcakes Hantaran,, Kek Hantaran Kahwin, Cupcakes Hantaran Kahwin, kek birthday shah alam, durian crepe, kek birthday di puchong kek hantaran tunang, kek hantaran perkahwinan, , shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcakes shah alam, cupcakes seksyen 6, cupcakes seksyen 7, cupcakes seksyen 8, cupcakes uitm, cupcakes seksyen 13, penghantran ke seksyen 7, 8, uitm, klang, padang jawa, kotak doorgift murah dan berpatutan, cupcake klang valley, , resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, , , penghantaran kek di cheras, , kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur, kek princess, kek angry bird, angry bird, kek birthday angry bird, kek bola, kek Manchester united, Manchester united, jozan, kek kawen glamer, kek kawen artist, cupcake surprise
kek hantaran tunang


kek hantaran pertunangan yang menggunakan bunga ready made.. murah dari harga bunga custom dan simple...

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek YAYA BOBOIBOY

kek yaya boboiboy

kek untuk peminat YAYA BOBOIBOY... kek simple menggunakan edible image dan fresh cream


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday tema sluttera

sluttera cake
kek harijadi SLUTTERA.... cute dan comel


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek birthday princess sofia

kek harijadi sofia


kek harijadi untuk princess sofia ... nama yang cantik sekali.. terima kasih dai kami



delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek hantaran tunang yang simple

kek hantaran tunang

kek tunang yang simple .. bertemakan hijau.. beropol ropol ... simple dan senang nak disiapkan... :P

terima kasih untuk pasangan tersebut.



delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia


kek harijadi RESTUKIDS


RESTUKIDS .. KEK HARI JADI UNTUK TASKA TERSEBUT.... TERIMA KASIH YAA..

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

EDIBLE IMAGE birthday cake untuk peminat wrestling



kek edible image boleh disiapkan dalam tempoh segera.. jadi kaalau nk urgent cake, call us in advance,.... at least 2 jam lah... insya allah boleh ditunaikan

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek red velvert



bagi sesiapa yang teringin makan kek red velvet atau nak beli untuk letak akt kedai korang, kami boleh supply kan... nak beli sebijik sebijik pon ok .... bagi tau awal skit, kurang2 sehari sebelum.


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

kek tricolor birthday yang simple

Kek hantaran . kek hantaran kahwin . kek edible . kek fondant . kek kerawang . kek corak unik . kek hantaran kahwin 3 tingkat . kek 2 tingkat. , kek hantaran kahwin 3 tingkat. kek kahwin tiga tingkat. Hantaran Tunang. Kek hantaran pertunangan.kek hantaran tunang . kek tunang. Kek hadiah pertunangan. Kek tunang yang unik. Kek pertunangan unik . kek tuanng unik . kedai kek di shah alam. Kedai kek islam . kek hantaran . barang hantaran perkahwinan. Kek valentine . kek untuk kekasih . kek untuk buah hati . Kek tema biru. Kek tema purple . kek tema merah hati . kek lace. Kek fondant lace. Kek unik. Kek fondant unik . kek figurine. Kek ada bentuk orang. Kek cantik . kek vegetarian. penghantaran kek area shah alam . penghantaran kek ke rumah . penghantaran kek di kuala lumpur . penghantaran kek di selangor . penghantaran kek di petaling jaya . kek lace . kek fondant . kek tiga tingkat , , , kek perperkahwinan tiga tingkat, shah alam, Cupcakes Hantaran Tunang shah alam, Kek Hantaran, Cupcakes Hantaran,, Kek Hantaran Kahwin, Cupcakes Hantaran Kahwin, kek birthday shah alam, durian crepe, kek birthday di puchong kek hantaran tunang, kek hantaran perkahwinan, , shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcakes shah alam, cupcakes seksyen 6, cupcakes seksyen 7, cupcakes seksyen 8, cupcakes uitm, cupcakes seksyen 13, penghantran ke seksyen 7, 8, uitm, klang, padang jawa, kotak doorgift murah dan berpatutan, cupcake klang valley, , resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, , , penghantaran kek di cheras, , kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur, kek princess, kek angry bird, angry bird, kek birthday angry bird, kek bola, kek Manchester united, Manchester united, jozan, kek kawen glamer, kek kawen artist, cupcake surprise

delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at
prettysmallbakery@gmail.com
whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J,

Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

Monday, October 20, 2014

PAVLOVA di kedai kami

PAVLOVA...

pastinya ada korang2 yang teringin nak makan PAVLOVA... apa lagi yang mcm yng kami buat kt dlm gambar ni... GEBU, MASAM, MASIN, MANIS,..... tapi apa yg penting, kami faham tahap manis mana yg sedap dimakan tanpa menyebabkan anda sakit gigi ...

so.... angkat tepon bak order kt sini...

wassap tuk detail

prettysmallbakery@gmail.com
035122 1549
WASSAP : 019 2858131



pavlova yang maha sedap

pavlova


Monday, October 13, 2014

kek kahwin tiga tingkat

kek hantaran kahwin tiga tingkat

kek hantaran tiga tingkat..... kami sentiasa meningkatkan kualiti dan gaya kek kami... kali ni kami tambahkan kerawang tembus pada kek menjadikan kek hantaran anda lebih menarik dan nampak sangat mahal..... tapi....  x lemahal... kami boleh bantu korang kalau nak.... harga kek kat atas biasanya jejak seribu... tp tidak di prettysmallbakery ya.... ada caranya untuk nampak ekslusif tapi bayar dengan kemampuan kita sendiri....

KEK HANTARAN TUNANG SIMPLE DAN MURAH

KEK HANTARAN TUNANG SIMPLE DAN MURAH
KEK HANTARAN TUNANG YANG SIMPLE.. tapi masih kreatif dan menarik untuk dijadikan hanatran anda... PM kami untuk jenis2 kek hantaran yang lain, kami akans edia membantu merealisasikan kek pilihan anda berdasarkan tema anda


delivery ada disediakan untuk kawasan tertentu dgn kadar charge penghantaran yang berpatutan.
contact us at 
prettysmallbakery@gmail.com

whatsapp
019 285 8131

atau kunjungi kami di
CP-5, Alam Avenue, Jalan Serai Wangi J 16/J, 
Seksyen 16, Shah Alam, Malaysia

untuk kek kek yang lain sila lawat
http://prettysmallbakery.com.my


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails