Edlynn Rania is 4!


Happy birthday to you my dear! kejap jer... pejam celik, pejam celik dah besar dah anak mama ni yea... She requested me a princess cake. She said, "mama elin nak cake yang ada gambar princess ye dengan flower2. Warna nak pink tau!" Amboi! banyak betul request tuan puteri sorang nih! Pegi kedai bakeries nasib baik le ada princess edible image nih! So, this time... i put all my effort to do this to make her wish comes true.... End product, ini saja yg i mampu buat walaupun x seberapa.
Apalagi, siap je kek nih semua nama2 cartoon character dia sebut almaklum... Barbie princess n semua princess2 yg seangkatan dengannya ada dlm DVD collection dia....she was soo happy, every minute asyik bukak fridge nak tgk cake dia.... and i feel relief dpt siapkan cake Edlin. Nasib baik la dia tak mintak baju princess ke, high heels or tiara or any accessories for princesses for her birthday gift. If not, hmmm....
Kalau nak order a birthday cake utk anak or any occassion pls don't hasitate to contact me at 019-2858131, miza. ok.
Previous
Next Post »
0 Komentar