ladybird -choc moist- birthday cake


this order adalah dari rakan kitorang untuk kaka die, dia nak ladybird.... so ni lah ladybird dia, pening jugak sebab x pernah la buat kek selain dari bulat dan segi empat, ni nk kene buat yg gini lak.. btw, sek baik sempat dan menjadi, tak kalu mmg nak kene karate neh...

untuk mereka - mereka yg nak tau apa kt dalam ladybird neh, ia adalah fondant, choc moist dan  apa saja yg kat atas base tuh boleh dimakan, baik mate idung, kaki, daun dll, kecuali base dia la... makan jugak kalu, mmg la pelahap. harge korang boleh anata email, nanti kite reply
Previous
Next Post »
2 Komentar