cupcake hantaran tunang untuk R & Y



Tempahan cupcake untuk majlis pertunangan Ruby dan pasangannya Yunus di Klang tp tinggal di Shah Alam.. sebab itu kalau anda lihat ada huruf R & Y singkatan nama mereka nih... kawan baiknya yang order set cupcakes nie, Zila wartawan dari Sinar Harian.. baik sungguh kawan dia..:)


untuk konsep kali ini bertemakan 'garden flowers dgn kombinasi warna white n purple... hmmm.. menarik jugak nih.. mula buat tu macam dull jer kalernye tp lepas tambah warna hijau barulah higlight sikit bunga2 nih.. pheww...:)  outcome? i loiikee... hihihi... syok sendiri neh... adehh..


so, kepada sapa2 yang nak custom design boleh la contact kami yea..kami akan cuba buat sebaik mungkin.. kalua ada yg terkurang harap maafkan.. almaklum kami insan biasa.. ekekeke....
penghantaran free untuk korang2 yang berada di sekitar kota kemuning, seksyen 18 & 19, 25, Shah Alam (check penghantaran kt atas), kalau luar kawasan jajahan Shah Alam, kena charge sikit yea..

Untuk fondant cupcake mcm kt atas nie, early order diperlukanlah.. kang x sempat nk menguli wooo....silap2, ngan den skali tergolek.... kalu buttercream icing, anytime boleh as long takde order bertindih.. tenkiu...


note: zila: kak miza cupcakesnya cantikla..


tenkiu... tp minta maafla zila ada tersilap sikit buat.. almaklum dah pukul 4 pagi masa tu.. huhuhu...
mintak halal yea...
Previous
Next Post »
1 Komentar