kek perkahwinan rizaluddin & suhaila


salam..kali nie cakes n cupcakes yang merah menyala nie ala2 semarak cinta nie (aiceh!) ditempah oleh sepupu kesayanganku kak Ruziah untuk adiknya Rizal n his spouse suhaila..
kak Gee tempah kira last minute jugak, (memang nk kena dia nih) coz ikut first planning dia nak buat simple2 jer.. tp last2 tukar plan. takpe2 , kak Gee punya hal no prob sis.. hihihi...

nak tema merah dan putih deco tak kisah janji cantik.. pikir punya pikir, deco apa yang paling sesuai untuk kek nih.. apalagi, bunga ros lah.. plus 100pcs of cupcakes with same theme..wuhooo...
maka.. siapla bunga2 di taman indah nian ini.. hihihih.. i loikee.. syok sendiri lagi..

kebetulan, anak2 miza semuanya tak sihat, batuk, demam n selsema segala bagai.. doa2 agar x kena jangkit ngan diorang, takut tak siap order nie plak.. seb baik atuknya ada.. thanxto  tok mak n tok ayah tolong jaga anak2 burung yang notti2 nie.. hubby plak outstation.. huhuhu.. elok jer siap order nie, esoknya den plak demam n selsema.. huwaa..
tp memandangkan hubby baru balik, n ajak bebudak tgk movie Rapunzel,, tak kira, mak budak pon nk ikut gak.. demam belakang citer... ekekek...

lepas tgk wayang, petang anto cake n tolong la sekali susun2. buat base/ tapak untuk letak cake n cupcakes tu.. tp buat2 sibuk jer lebih...n esoknya ... abis jer majlis.. cupcakes tu pon abis cam pisang goreng panas.. hrmmm.. nasib ko la kiah kalo x dapat.. seb baik tuan umah dah simpan, kalo x kempunan babe..

anyway, thanx for the order ek.. anti bln empat taun depan order la lg ngan kita.. hihihihi....

kak Gee send msg tru fb: Mie, cantik sesangat kek nih! cukup puas ati.. semua orang puji...

adeeh.. sekali lagi lubang hidung ku mengembang lagi.. ekekeke..

okies.. see u guys fr the  next entry .. bubai n have a great day.. ^_^




TAG;
hantaran tunang, hantaran pertunangan, hantaran perkahwinan, penghantaran kek area shah alam, shah alam bakery, kek kahwin, kek pertunangan, kek perkahwinan, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran percuma untuk kek/cupcake pertunangan dan perkahwinan, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcake klang valley, barang hantaran perkahwinan, resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, penghantaran kek di kuala lumpur, penghantaran kek di selangor, penghantaran kek di cheras, penghantaran kek di petaling jaya, kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake
Previous
Next Post »
2 Komentar