Penghantaran: kek hantaran tunang



haaaa... kek hantaran kali ini ditempah oleh puan Noradzhan dari UPM, Serdang.. order nie untuk adik ipar. An nak color biru muda or turqoise iaitu hantaran dari pihak lelaki ke pihak perempuan...

Design ideas dari An, something simple.. so, dia bagi contoh pic, so miza tinggal tuko kaler jer... tapi kan..design asal nampak macam simple sangat... apa lagi, mula dah tangan gatal aku nie nak menokok tambah2 bunga n so on. design asal xde bunga ros sekuntum.. saje jer letak spaya nampak sweet sikit..

hopefully she likes it!


note: An: tqvm 4 d sweet cake. So nice... i minat dsign tu. so sweet. like me.... perasan.. hehehe...
                 tq again....


hahaha! sabo jela An nie.. nyway, x kisahla An.. janji u suka n puas ati.. muahh!



TAG; hantaran tunang, hantaran perkahwinan, penghantaran kek area shah alam, shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcake klang valley, barang hantaran perkahwinan, resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, penghantaran kek di kuala lumpur, penghantaran kek di selangor, penghantaran kek di cheras, penghantaran kek di petaling jaya, kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur
Previous
Next Post »
0 Komentar