mini fairies birthday cake


haaa.. order kali nie kiut sesangat!! Puan Fiza from Cheras order fairy cake untuk beloved dotter,
Tasneem yang akan berumur 5 tahun lah! Tasneem nie fans of fairy tales segala bagai.. puas jugakla aku menyelongkar DVD bebudak nie namun tak ketemu..seb baik mak si Tasneem nie memforward gambo.. adoii letih jugak nk membuat baju tu.. siap letak wings lagi... Hepi birthday Tasneem n hopefully she'll like it!

aisehh.. ari nie i punya cameraman xdaklaa.. terpaksala amik pakai iphone jer.. so, sori la pic kurang memuaskan... huhuhuhu.. thx fr viewing..:)

TAG; hantaran tunang, hantaran perkahwinan, penghantaran kek area shah alam, shah alam bakery, kek kahwin, kek tunang, free delivery untuk kek, cupcake perkahwinan, kota kemuning, seksyen 31, penghantaran kek percuma, kek pertunangan, kek perkahwinan, penghantaran kek / cupcake ke kuala lumpur, cupcake klang valley, barang hantaran perkahwinan, resipi perkahwinan, kek percuma,doofgift kahwen, doorgift pertunangan, doorgift perkahwinan, majlis perkahwinan, taman melawati, shah alam, selamat pengantin baru, banner pengantin, hadiah pertunangan, hadiah perkahwinan, ungkapan cinta, penghantaran kek di kuala lumpur, penghantaran kek di selangor, penghantaran kek di cheras, penghantaran kek di petaling jaya, kek harijadi, kek untuk kekasih, kek har ibu, kek valentine, valentine gift, valentine cupcake, valentine cake contoh barang hantaran tunang, hantaran tunang, cupcake di taman melawati, birthday cake shah alam,tempahan kek tunang di utara, kek hantaran tunangan, cupcake doorgift, cupcakes tunang, thomas and friends theme cake johor, sugar cookies tunang,cupcake tunang klang, cupcake kuala lumpur
Previous
Next Post »
0 Komentar