fruit tarts - penghantaran ke mid valley


Salam semua. Lama dah tak bersiaran. bukan ape dari bulan Mac sampai la ke bulan nie tak abis2 sibuk ngan keja2 umah dan order... sampai tak sempat nak upload gambo2 nih.. dah la tu , satu umah demam bagai... aduii.. 
ok, tak nak citer panjang.. ari nie nak citer pasal order yang melambak2 nih.. akan ku citer satu persatu.. chewah..

fruit tarts nie diorder oleh Miss Cherrie dari company Luxasia (M) Sdn. Bhd... diorang ada buat event hari tu kat Mid valley.. a bit fussy almaklum corporate event..so, x dan lah nk ku boh custard cream tu seterak mana.. kenala buat comei2 sikit.. senang nk makan, sekali ngap jer.. ye la .. ko kat  corporate function xkan ler nk makan tu bukak mulut ala2 mak hippo.. kekeke..

hopefully u satisfied ya Cherrie.. tqvm dear...:)



Previous
Next Post »
0 Komentar