Anda memerlukan custom cake? kek yang kreatif, cantik tapi dengan harga berpatutan? tempahlah dengan kami untuk kek kahwin, tunang, hantaran, harijadi dan segala jenis keraian. hanya yang terbaik dari kami

  • UPDATES!!

    Selasa, 28 Februari 2017

    kek birthday little pony yang comel


    Kek hari jadi, tempahan kek harijadi, resepi kek hari jadi, gambar kek hari jadi,  Kek birthday, tempahan kek birthday, resepi kek birthday, gambar kek birthday,  Kek fondant, kek buttercream, kek murah, kek shah alam,
    Kek harijadi little pony

    Kek harijadi little pony - decorationnya

    Kek harijadi little pony


    Kek harijadi little pony … kek buttercream dipadankan dengan fondant deco dan non-edible toy (beli kedai lah senang cerita) little pony tu patung dia lahhh

    Kek bertemakan little pony dengan play areanya ni di siapkan dengan jayanya minggu lepas. Tak sempat nk post.. Bizi sangat… kut sapa sapa nak buat kek yang mcm ni, jangan order last minit yer..

    Pengsan akak kanggg…. So, minat kek harijadi little pony?

    RM 170.00
    Fondant Deco / Non Edible Patung Little Pony / Butter Cream

    **

    Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

    Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


    Hubungi kami untuk tempahan.


    Prettysmallbakery@gmail.com
    016 2612 470


    **********
    Little pony birthday cake,.. We decorated the cake with little pony toys and fondant. A bit complicated, so don’t you come and order last minutes ya, we wont be able to do It in time…

    This cake were delivered sometimes last week, bit busy lately to update. Nevertheless, if you are interested to order the exact design, the price would be;

    RM 170.00
    Fondant Deco / Non Edible Patung Little Pony / Butter Cream

    And yess you may change the color and the text…. As long the design remain similar, its fine to us.

    If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalogue. You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

    OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

    See you soonn.

    Prettysmallbakery@gmail.com
    016 2612 470


    PRODUK BARU

    PRODUK BARU
    CHARCOAL BURGER

    RECENT COMMENTS

    CONTACT

    Prettysmallbakery.com.my

    We are home bakers based in Kota Kemuning Shah Alam, Selangor, Malaysia, provides many range of custom cake in Fondant and butter cream specializing in Wedding, Engagement, Birthday, anniversary and all special events celebrated surrounding us
    call us for consultation.

    Phone:

    +603 5513 1310

    Mobile / Whatsapp

    + 016 2612 470

    email
    Prettysmallbakery @gmail.com

    FRIEND'S LIST