strawberry cheesecake lagi







***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

fruit pastry cake







kek ni memang sedap dimakan bersama teh o panas atau  kopi sebab kek  ni tak manis sangat dan rasa  masam-masam manis.

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285  8131 kota kemuning, shah alam

congo bars





congo bars in d houss! rm55/ 9"

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek hantaran tunang fondant / engagement fondant cake





kek hantaran tunang kali ini bertemakan warna blue turquoise + merah mak ngah πŸ˜‚πŸ˜‚

tahniah syafia & yati. semoga kekal hingga ke Jannah

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

brownies kedut / fudgy brownies





brownies kedut. sungguhpun kedut rasa mantop weh! jom order, murah jerr

rm35 / loyang 7"
rm40 / loyang 8"

Jangan plak tanya 7" incin tu besar mana. tak kan kat umah xde pembaris kot. koman2 pun pita pengukur baju buat ukur likit pinggang hang yang makin besar ke makin kecik bak kerengga. yang tu boleh plak ukur, haih! πŸ˜‚πŸ˜‚

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek spiderman / spiderman cake




happy birthday wafiq. semoga menjadi ank yang soleh dan taat kepada ibu bapa.

kek pilihan moist chocolate cake + buttercream frosting + non edible toys
***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

pinky cake / russian pinky cake

m




suka sangat bila customer bagi kita peluang bereksplorasi deco. beliau just bagi contoh gambar kek yg diinginkan dan terpulang kepada kita untuk deco ikut cara kita. yang penting kaler pink.. gitcheww. kek inspirasi dari russian's deco cakes. memang cantik2 deco dorang nih

kek ini untuk 2 orang anak dara. senang mama xyah pening kepala memandangkan besday girl jenis tak kisah, janji pink kaler😬😬

kasih pn. wazilah. tak putus-putus support kita.

kek pilihan sponge vanilla & strawberry flavor , fresh cream with strawberry filling, buttercream frosting. yang bentuk lolipop tu sebenarnya swiss meringue. kalau makan tuh crunchy jer. bkn lolipop yng manis leting n banyak warna tuh. best tak best!😊😊

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek hello kitty / hello kitty cake





ni


ni sorang lagi regular customer kita, suka nauu laa order last minute. macsm terau jer kita tengah free, kan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜¬πŸ˜¬

kali ni nak tema hello kitty. mujurla semua barang ada. maka siaplah kek dalam 1 malam. lepas ni tolong ler jangan terjah akak. kalut mak nak πŸ˜‚πŸ˜‚

papepun, terima kasih ermie sudi order kek dengan akakk. 😊😊

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek ultraman / ultraman cake



 kali ni kek bertemakan ultraman pulak. suka nauu order last minute korang nieahh,  acik x sempat nak order edible image. dahh satu kerja nak melukis. harapnya adalah rupa bentuk otromen tu yea. tah keturunan yg mana tah acik follow jeww..  hihihi

anyways, thank you mr. dharssvin for order. rasanya ni kali ke-3 kot.. hehehe

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

brownies kedut




siapa suka makan brownies, angkat tangan! ermm nyum nyum. walaupun luar nampak berkeduts, tapi di dalam moist n lembut.. sekali makan nak lagi!

kita jual hrga mur mur jewww. tapi ingredients tip top eah!

rm35, loyang 7"
rm40, loyang 8"

arh moh, jom ler orderrr

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6019 285 8131 kota kemuning, shah alam

mango cheesecake









chilled mango cheesecake in the house. terima kasih puan erda
untuk penggemar kek cheese, korang mesti cuba kek nih. sekali makan nak berkali-kali.. hehehe


***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek minecraft / minecraft cake




mama danish whatsaap, kali ni danish nak kek bertemakan minecraft.last minute jugak nih. alhamdulillah aunty berjaya menyiaokan kek danish. 

semoga menjdi anak yg soleh dan taat kepada ibu bapa. aameenn 

kek pilihan moist chocolate cake +buttercream frosting, gumpaste deco dan topper

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek hantaran







dulu customer ni datang tempah kek untuk majlis pertunangannya. tapi hari ini beliau datang menempah kek untuk adik iparnya.. rasanya lbh 6 tahun dah, dah ada anak sorang pun, tq ingat lagi. 

terima kasih diyana sudi tempah dgn akak😊😊😍

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam