muffin chocolate chips yng gebu dan moist

muffin chocolate yang sesuai buat doorgift

muffin chocolate chips yang moist dan gebuuu

muffin chocolate chips

muffin chocolate kami yang super sedap ditaburi dengan chocolate chips  pasti makan tak boleh berhenti. sesuai untuk sebarang keraian seperti majlis harijadi, farewell, door gift, untuk parti anak-anak di sekolah even makan-makan di pejabat. 

kut sesapa nak order banyak untuk doorgift, roger lah kami ya. insya allah kami bagi harga best in town 😊


**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

PSP GAME CAKE: red dead redemption



red dead redemption psp cake



gigih nak bagi sharp edges  

kek psp in the making


memula dapat order krik krik jugaklah..  apa ke mendelaaahh bentuk nih. lol!
rupanya psp game! sis memang tetinggal ketapi! nama game psp ni ialah Red Dead Redemption. order dari loyal customer kami pn. huda.. untuk abang kesayangannya. kira surprise birthday lahh.. 

alhamdulillah, semua happy .kami cuba buat yang terbaik untuk  customer kami.

kut sesapa nak kek macam ni roger lah kami ya... 


**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

strawberry cheesecake


strawberry cheesecake makan sejuk-sejuk sedappp

kami menggunakan fresh strawberry tau!

strawberry cheesecake in d houzzz! siapa suka makan cheesecake angkat tangan!  sipa yang tak suka tu memang rugilah. lol. kek ini menjadi kegemaran kami sekeluarga juga.

selain dari birthday cake, nak jadikan sebagai hantaran pun boleh.

siapa yang teringin nak makan meh la order dengan kami. insya allah gerenti puas hati dan nak lagi!



**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

kek hantaran tunang untuk tunang tersayang


kek hantaran simple tapi elegant

close up bunga rose


 



kek tunang yang cantik !!! harga cantik RM 160.00. kami ucapkan tahniah, semoga berkekalan hingga ke jannah

Kek ni antara kek bajet yang kami telah siapkan dan delivered. cantik tak? simple kan. yang penting puas hati.

kut sesapa nak kek macam ni roger lah kami ya...




**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

kelas personal kek fondant


terima kasih puan ayu untuk kelas personal
dengan kami
hasil air tangan puan ayu yang pertama kali 
membuat figurines 


kali ini kelas personal bersama dengan puan ayu dari Klang. beliau memilih module fondant basic cake. memandangkan beliau tiada asas dalam decorating fondant cake, kami mencadangkan puan ayu mempelajari cara-cara membuat cartoon character iaitu tema didi & friends.

memula puan ayu ingin belajar membuat bunga memandangkan 3 contoh yang saya berikan termasuk tema kek didi n friends nampak agak mudah., setelah saya menerangkan proses2 yang gak rumit akhirnya beliu memilih untuk membuat tema cartoon characters..

nampak mcam senangkan kan, nahhhh... boleh tergeliat jugaklah nak membuat patung si didi tuhπŸ˜‚πŸ˜‚

kut sesapa nak belajar kek macam ni roger lah kami ya...



**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.




prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

kek bumblebee transformers


pandangan tepi kek bumblebee 

comel jer muka si bumblebee nih😬😬




kek bertemakan bumblebee dari movie transformers ni memang menmbat hati knak-kanak kerana wataknya yng agak nkl sikit tapi garang sebb nak protect tuannya..

terima kasih puan nana dari shah alam. selain kek, beliau juga turut menempah coklat muffin



**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470 / 0192858131


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com






kek birthday thomas train


 kek birthday thomas train


kali ini kek birthday ditempah oleh puan Nana dari shah alam untuk anak kesayangannya
Salahudin. tempahan agak last minute tapi kami berjaya memenuhi permintaan anaknya. comel tak? kami bukan bagi satu toys tu malah 2 toys! hahahaha 

semoga pun nana berpuashati dengan kek kami dan kami dari prettsmallbakery mendoakan agar salahuddin membesar menjadi nak yangbijak dan soleh..aameeennn..


kek birthday bag Gucci




kek bag gucci



surprise birthday cake untuk isteri tercinta. seawl seawal sebulan beliau telah menempah untuk memastikan surprisenya berjalan lancar. terima kasih en. Azlan dari bukit Jelutong, Shah Alam untuk tempahan ini.
kek fondant bertemakan bag Gucci

* message dari en. azlan, beliau sangat happy dgn outcome kek iteww😍😍😊😊




anda berminat nak buat cookies?.. nak raya kan?





anda berminat nak buat cookies?.. nak raya kan?

mesti ramai yang berminat nak belajar buat coockies, tapi tak tau nak start kat mana. Boleh roger kami, kami boleh tolong ajar anda buat cookies yang sedap.




***********************************

ANDA BERMINAT UNTUK BELAJAR MEMBUAT KEK / ROTI?

hubungi kami di;

BELAJAR BUAT KEK by studio prettysmallbakery

email : prettysmallbakery@gmail.com

w/a : 
+6016 - 2612 470 

kota kemuning, shah alam

KELAS PERSONAL BUAT KEK



Kek hasil kerja tangan Pn adillah
puan adilah dan kek beliau







Second personal premium cake class with Puan Adilah. 

Untuk sesi kali ini, puan Adilah belajar membuat kek berikut

1) hummingbird cake
2) New York Style cheesecake - pandan gula melaka cake

Thank you for returning.








***********************************


ANDA BERMINAT UNTUK BELAJAR MEMBUAT KEK / ROTI?

hubungi kami di;

BELAJAR BUAT KEK by studio prettysmallbakery

email : prettysmallbakery@gmail.com

w/a : 
+6016 - 2612 470 

kota kemuning, shah alam