kek ultraman



kek ultraman in the houseee! kek ditempah pada saat akhir. mujurlah masih ada stok berbaki patung ultraman, tapi apa yang ada, lah. alhamdulillah, customer pun faham.. happy birthday Niqrees.. 

kek pilihan adalah moist chocolate cake dan buttercream frosting 


***********************************


kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

ultraman vs iron man




kali ni customer request birthday cake untuk anaknya yg bertemakan 2 superhero dalam satu kek. jimat! tak perlu pening-pening kepala sebab kesudahannya kek tak dimakan pun.. mama jugakkk yang kena habiskan. macam mana nak kurus. hihihi..terima kasih lerana sudi menempah dgn kami!



***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek hantaran tunang






kek hantaran tunang reben. customer nak yang simple sahaja..terima kasihhh



***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

ribbon birthday cake





tempahan dari erma u tuk menyambut hari jadi yg ke 35 tahun.. tak pernah miss order.. terima kasih yea


***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

custom order figurines






selin dari menerima tempahan kek, kami juga turut menerima tempahan membuat figurines untuk diletKkan dia atas kek..



***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

my little pony cake





tempahan kek untuk peminat cilik my little pony. happy birthday Damia!


***********************************

kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek hntaran kahwin




tempahan untuk ouan id dari jln kebun, shah alam untuk hantaran perkahwinan anaknya.. terima kasih kak



***********************************

kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek hantaran tunang





kek hantaran tunang untuk bakal makmumnya. tahniah! terima kasih kerana sudi berurusan dengan kami

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

Dinosaurs birthday cake




tempahan dari regular customer kami, puan zana. kali ni nak tema dinosaurs katanya.. tapi dinosaurs ni jenis x mengigit. comel-comel jer rupanya.. hihihi. happy birthday Zhafran!


***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

baby boss birthday cake



tempahan dari encik. david. anaknya pemint kartun baby boss. maka terjadilah 3 ketul baby boss atas kek., hihihi. terima kasih sekali lagi


***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis.

Untuk makluman lanjut, 

sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com

w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131
kota kemuning, shah alam

Spiderman vs captain America Choco loco cake

Spiderman vs captain America Choco loco cake


***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

kek hantaran tunang





kek hantaran tunang untuk amir & mariam. tahniah anda berdua, moga berkekalan hingga ke Jannah!

***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

personal kelas belajar roti






terima kasih kepada puan Hayati sudi belajar dengan kami. kali ini beliau memilih untuk belajar roti bun asas.. kita bahagikan kepada 2 jenis iaitu sweet & savoury. selain itu beliau turut belajar beberapa bentuk bun yg mudah tetapi menarik. kita turut berikan tips bagaimana meletakkan harga jualan yg sesuai. 

Paling seronok, semua roti yang telah dibakar akan dibawa pulang. hari-hari lerr makan roti.. hihihii


***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

Mango cake for birthday girl

Mango cake for birthday girl


***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut, sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam

cupcakes Liverpool







birthday surprise untuk suami tercinta. terima kasih kerana sudi menempah dengan kami. semoga kekal hingga ke Jannah!




***********************************
kami menyediakan jenis kek untuk memenuhi kehendak majlis anda sama ada majlis kahmin, tunang, birthday, corporate, atau lain2 majlis. Untuk makluman lanjut,  sila hubungi kami di; email : prettysmallbakery@gmail.com w/a : +6016 - 2612 470  / 019 285 8131 kota kemuning, shah alam