kali ini kelas personal bersama dengan puan ayu dari Klang. beliau memilih module fondant basic cake. memandangkan beliau tiada asas dalam decorating fondant cake, kami mencadangkan puan ayu mempelajari cara-cara membuat cartoon character iaitu tema didi & friends.

memula puan ayu ingin belajar membuat bunga memandangkan 3 contoh yang saya berikan termasuk tema kek didi n friends nampak agak mudah., setelah saya menerangkan proses2 yang gak rumit akhirnya beliu memilih untuk membuat tema cartoon characters..

nampak mcam senangkan kan, nahhhh... boleh tergeliat jugaklah nak membuat patung si didi tuhπŸ˜‚πŸ˜‚

kut sesapa nak belajar kek macam ni roger lah kami ya...



**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.




prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

kek bumblebee transformers







kek bertemakan bumblebee dari movie transformers ni memang menmbat hati knak-kanak kerana wataknya yng agak nkl sikit tapi garang sebb nak protect tuannya..

terima kasih puan nana dari shah alam. selain kek, beliau juga turut menempah coklat muffin



**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470 / 0192858131


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com






kek birthday thomas train




kali ini kek birthday ditempah oleh puan Nana dari shah alam untuk anak kesayangannya
Salahudin. tempahan agak last minute tapi kami berjaya memenuhi permintaan anaknya. comel tak? kami bukan bagi satu toys tu malah 2 toys! hahahaha 

semoga pun nana berpuashati dengan kek kami dan kami dari prettsmallbakery mendoakan agar salahuddin membesar menjadi nak yangbijak dan soleh..aameeennn..


kek birthday bag Gucci








surprise birthday cake untuk isteri tercinta. seawl seawal sebulan beliau telah menempah untuk memastikan surprisenya berjalan lancar. terima kasih en. Azlan dari bukit Jelutong, Shah Alam untuk tempahan ini.
kek fondant bertemakan bag Gucci

* message dari en. azlan, beliau sangat happy dgn outcome kek iteww😍😍😊😊




anda berminat nak buat cookies?.. nak raya kan?





anda berminat nak buat cookies?.. nak raya kan?

mesti ramai yang berminat nak belajar buat coockies, tapi tak tau nak start kat mana. Boleh roger kami, kami boleh tolong ajar anda buat cookies yang sedap.




***********************************

ANDA BERMINAT UNTUK BELAJAR MEMBUAT KEK / ROTI?

hubungi kami di;

BELAJAR BUAT KEK by studio prettysmallbakery

email : prettysmallbakery@gmail.com

w/a : 
+6016 - 2612 470 

kota kemuning, shah alam

KELAS PERSONAL BUAT KEK



Kek hasil kerja tangan Pn adillah
puan adilah dan kek beliau







Second personal premium cake class with Puan Adilah. 

Untuk sesi kali ini, puan Adilah belajar membuat kek berikut

1) hummingbird cake
2) New York Style cheesecake - pandan gula melaka cake

Thank you for returning.







***********************************


ANDA BERMINAT UNTUK BELAJAR MEMBUAT KEK / ROTI?

hubungi kami di;

BELAJAR BUAT KEK by studio prettysmallbakery

email : prettysmallbakery@gmail.com

w/a : 
+6016 - 2612 470 

kota kemuning, shah alam

kek birthday genap setahun



kek harijadi ulang tahun pertama ... kali ni agak cute... ubat gigi dan paste dia .... kreatif x? .. sempena baru ada gigi .. hahahhaa... dapatkan kelainan bila menempah kek birthday yang lain dari yang lain, custom design,

kek harijadi / birthday cake

Image kanak-kanak riang











Permintaan dari regular customer kami. Kali ni nak bertemakan kinderschool. Terima kasih puan harisah dari shah alam untuk tempahan. beliau merupakan pelanggan kami yang setia.



kek SANA HELWA

kek hari jadi


SANA HELWA

kek sana helwa yang cantik !!! harga cantik RM 130.00. kami ucapan selamat hari jadi, semoga panjang umur murah rezeki.

Kek ni antara kek bajet yang kami telah siapkan dan delivered. cantik tak? simple kan. yang penting puas hati.

kut sesapa nak kek macam ni roger lah kami ya...



**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

Kek harijadi untuk yasmeen

kek simple untuk Yasmeen


Yasmeen adalah antara customer kami yang setia.

Happy birthday yasmeen. semoga yasmen dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan di muliakan di dunia dan akhirat. jadilah anak yang baik ye..

cukup tahun order lagi k... :p


**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design range. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.

Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470

kek hari jadi yang creative

kek harijadi bentuk jagung


kek hari jadi yang kreatif....

kenapa jagng, sebab Aisy suka akan jagung, dia suka apa saja dari jagung. So mama nya decide buat kek bertemakan jagung.

kreatif kan.

kut sapa2 berminat tuk mendapatkan kek yang catik dan kreatif atau custom kek, anda boleh berhubung dengan kami

express yourself

**********

Bagi yang inginkan kek dari kami tapi tiada kesempatan untuk hadir sendiri, kami ada menyediakan penghantaran ke rumah ataupon ke pejabat anda melalui khidmat runner.

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di menu kami untuk dihadiahkan pada majlis majlis anda dengan harga yang berpatutan


Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********


If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our range of selection. 

You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

OPSSSS!!!! We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to send your order right at your door steps.

See you soonn.

Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


memujuk si buah hati



kek ni di tempah dari pelanggans etia kami. Beliau selalu menggunakan khidmat kami untuk membuat kek kek yang simple untuk diberikan pada yang tersayang. terima kasih kami pada pasangan ini, diucapkan semoga berbahagia selalu dgn kemesraan yang berkekalan.

Ni adalah antara banyak cake yang telah di tempah dan dihantar melalui khidmat runner.

Kadang2 bagi cake lagi meriah dari bagi bunga. bagi bunga layu, bagi kek kenyang :p

RM 45 | Boston cake | Choc topping w straberry

**********

Anda juga boleh memilih banyak lagi pilihan-pilihan di website untuk pelbagai range kek untuk semua majlis dan bajet. kut ada yang sangkut :P , kalau ada design sendiri pon takpa, kami boleh buatkan untuk anda. kalau takda design, pun kami boleh bantu.

Hubungi kami untuk tempahan.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470


**********

If you are looking for something simple but attractive and well decorated to suit your theme, why don't browse our website, you may end up finding what you like within our design catalog. You can also design yours.. No problem. We will make it for you.

DELIVERY? We can also deliver the cake to your house,..... If you are too busy .... We have runner service to deliver your order right at your door steps.

See you soonn.


Prettysmallbakery@gmail.com
016 2612 470